Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz
szbalogh #40661 üzenetére
Akkor abban az esetben a mentendő elemeket a számozott mappákon belül kellene kijelölgetni, nem pedig azokkal együtt. Nem tudom, hogy ezt miképp lehetne egyszerűsíteni a programban, nincs türelmem tesztelgetni. Eddig nekem elegendő volt 1-1 mappa vagy fájl mentésbe foglalása, vagy az onnan való kiszűrése.
Ha a környezet állandóan változik és rendszeres feladatról lenne szó, akkor kéne keresni egy command-line eszközt (itt már volt ilyesmiről szó, nem jut eszembe a neve), amiben megírod a pontos teendőket. Ha csak egyszeri, akkor még egy filemanagerben is végigzúzható a pár száz mappa billentyűkombinációk segítségével.
Vagy már az adott program output-jánál átállítjátok, hogy az ne szemeteljen fölös mappákat.
-
pc360
addikt
válasz
szbalogh #40653 üzenetére
A "részletesebben" leírásod nem tartalmaz számomra értelmes információt. Tudnál mondani példát?
Egyébként akár komolyabb adatmentő feladatokra a SyncBackFree-t, vagy a SyncBackPro-t tudom ajánlani (összehasonlítás). Az, hogy végül másolja / tükrözze / szinkronizálja FTP-re az elkészült anyagot, még az ingyenes verzió is tudja. Minden feladatra, így az FTP-re másoláshoz is külön "profilt" kell létrehozni, ezeket a feladatokat pedig egymás után le lehet futtatni; majd meglátod, jó kis rendszere van.
-
zone
őstag
válasz
szbalogh #20560 üzenetére
Teamviewer telepíteni se muszáj.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Lenovo LOQ 15IRH8 15,6" IPS,i7-13620H,16GB RAM,RTX 4060 gamer laptop garanciával akciós áron eladó!
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Bomba ár! HP ProBook 645 G3 - AMD A10-8730B I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest