Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- koxx: SCYROX V6 gamer egér
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Anubis_9
üzenetére
Az egyik, a tesztet sikeresen teljesítő szoftvernek letöltöd a boot-os eszközét innen, Rufus-l elkészíted a boot-os pendrive-t, boot-olsz róla és egy külső eszközre (pl. usb-s vinyó, nagyobb kapacítású pen stb) elkészítesz egy backup-t.
Kicseréled az SSD-t az újra (régit addig nem formázni, amíg az újról tökéletesen el nem indul a rendszer), ismét a boot-s penről indítasz és a külső eszközről visszaállítod (restore) a korábban lementett backup-ból a rendszert az új SSD-re.
(Hasleo, Macrium, DiskGenius vagy Easeus legyen a választottad, képekkel illusztráltam a backup és restore menetét minden szoftvernél)Kisebbről lesz visszaállítva nagyobbra -ugyan nem vizsgáltam- de az imént javasolt szoftverek tudják azt, hogy visszaállításkor átméretezzék/kibővítsék a partíciót az új SSD kapacitásának megfelelően
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő