Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: 2025, zárás
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BitRider
üzenetére
A WinMerge már el is végezte amit kellett, két elég nagy mappa összehasonlítását. Jó kis progi.
Amiatt keresnék egy olyan progit, ami a biteket is kiírja, mert kíváncsi vagyok és kipróbálnám, milyen bitváltozást okoz mondjuk egy pont, vagy egy szó a különböző dokumentumokban.
"A hash alapú vagy a bitről bitre történő összehasonlítás az, ami ér is valamit."
Világos, én is ezt használtam egy időben a Duplicate Cleaner Free-ben is, tehát a tartalom alapján keresést. De aztán áttértem a méret+módosítási idő kombóra, azzal is ugyanúgy megtalálta a duplikált fájlokat, csak sokkal gyorsabban.
Tudja valaki, hogy a Duplicate Cleaner Free bájt vagy bit alapján keres, amikor méretre van állítva? Ha nem bit, hanem bájt alapján keres, akkor lehet, hogy én egy csomószor töröltem olyan fájlokat, amik valójában nem is voltak egyformák?
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- Elektromos cigaretta 🔞
- Óra topik
- Gitáros topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Battlefield 6
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest