- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
genndy
addikt
Irfanview HEIC:
Aha, mégsem plugin volt, nekem is ez oldotta meg:
CopyTransHEICforWindowsv2.000.exeÉs akkor szerintem ez ugyanaz a megoldás amit efemm is írt. Viszont az tuti hogy Irfannal is működik, mert nekem az az alapértelmezett, most is meg tudom nyitni a HEIC fájlokat.
-
genndy
addikt
-
INNEN letöltöttem az első sample-t és a W11 beépített képnézője, az általam használt Fastone Image Viewer, valamint az IrfanView is simán megjeleníti (most töltöttem le az IrfanView x64 portable változatát)
Töltsd le Te is a korábban linkelt helyről az egyik sample HEIC-t és azt próbáld meg megjeleníteni. Ha a Windows képnézegetője, meg az Irfan is megjeleníti ezt a sample HEIC-t, akkor a saját HEIC-eiddel van valami gond.
UI: Nálam K-Lite Codec Full van telepítve.
-
Q: How to load HEIC files in IrfanView?
A: You must install the HEVC extension/codec.
1) If you have Windows 10/11, you can install it from Microsoft Store:
You need to install 2 (!!) extensions from Microsoft Store: HEVC Video Extensions from Device Manufacturer AND HEIF Image Extensions.
or
2) Download and install the HEIC Codec, version 1.0.1 and later (Freeware, for Win7/Win8/Win10/Win11).
HEIC Codec
or
3) Search on internet for the "CopyTrans HEIC" Windows codec and install it (Free for personal use, for Win7/Win8/Win10/Win11).
CopyTrans HEIC Codec
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- sziku69: Szólánc.
- Plazma TV topic
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Gurulunk, WAZE?!
- Mozilla Firefox
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Egérpad topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest