- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BitRider
senior tag
válasz
Donki Hóte #51868 üzenetére
Voda netre a megoldás az, hogy vissza kell állíttatni IPv6-ról 4-re a szolgáltatóval a routert! Hacsak nem az van, mint amit Vesa mondott... A nagy semmitől egyre megbízhatatlanabb lett; 2 hónapig szoptam ugyanezzel, mire rájöttünk. A szervizes azt is mondta, hogy van, akinél a 4-ről 6-ra állítás segít. o_O
-
Vesa
veterán
válasz
Anno míg ezeknél voltam, nekem is ez ment. Hónapokba telt, mire végre kiderült. Kontaktos volt a kábel...az utcán! Csak náluk ezt nem egyszerű átmozgatni, mert a csávó aki kijön, kizárólag a felhasználónál szerelhet, az utcai kábelhez nem nyúlhat. Az egy külön csapat, ami vagy megérkezik ha bejelented, vagy nem.
-
Iramirez
senior tag
válasz
Ez minden voda hálozatban sajnos előfordul.Napi/heti szinten.De ez neked nem segít...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest