- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Annak idején SpaceJam rázta gatyába az összefoglalót (és tisztességes munkát végeztt amúgy), de mint láthatod, a fiókja felfüggesztésre került. (Ne kérdez miért, Én sem tudom, pont akkor kb. 2 hétig nem voltam PH!-ra bejelentkezve, mikor meg igen, akkor ez fogadott)
Utoljára 2021.10.30-n lett frissítve az összefoglaló, azt meg nyilván Te is tudod, hogy 1 hónap alatt is jöhetnek ki új verziók egy adott szoftverből és az is megtörténhet, hogy ami addig ingyenes volt, azt fizetőssé teszik...
Szóval a lényeg, hogy anno volt (és most is elérhető) a Duplicate Cleaner Free Limited változata.UI: Mondjuk Neked akkor sem felelt volna meg, mert a Free-ben nem lehet képeket összehasonlítani.
UUI: Képeket csak úgy lehet összehasonlítani, ha a különböző képformátumokból kinyerjük a teljes képadatot (összes pixelt, ha úgy tetszik) és összetettebb algoritmus(ok) segítségével próbáljuk meghatározni, hogy az egyik kép hány százalékában azonos a másikkal (mert pl egy házról csináltál egy tucat képet, csak épp más-más perspektívából, de attól még ugyanarról a házról vannak a képek). Ez időigényesebb feladat, mint egy sima filecompare, ezért lassabbak az ilyen szoftverek. -
AtHoS
nagyúr
Megkövetem magam, mert...
Nem tudom ki szerkesztette a leírásokat az összefoglalóhoz, de most rálestem az Awesome Duplicate Photo Finder-re, aminek leírásából kimaradt a duplicate szócska, így alapból skippeltem is, de jobban átnyálazva a program elnevezéseket csak úgy gondoltam valami ilyesmi jó lehet és mintha dolgozna is, bár lassúcska kicsit, mert tartalom alapján hasonlítgat, ahogy kivettem.
Winmerge-re is ránézek....majd (mondjuk erre kapásból fájlok összehasonlítása maradt meg bennem régről, így szintén skippelve lett első nekifutásban), mert ennél is említettek fotóhasonlítgatás mókát weboldalukon, meglátjuk mapparendszerben működőképes-e
Szóval lehet mégiscsak van/lesz megfelelő progi összefoglaló alapján
szerk.
IT user
Köszi rálesek erre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest