- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#75501312 #47983 üzenetére
Kezdőnek én sem javasolnám elsőre a Vegas-t. Ha már van házi használatra készített vágóprogramokkal tapasztalat, akkor lehet Vegas-ra váltani. A Vegas Movie egyszerűbb, mint a Vegas Pro sorozata.
A Vegas egyes verziói számainál az egyik lényeges különbség, hogy milyen hardveres gyorsítást támogat.... azaz pl. hányas verziójú Nvenc-e, azaz milyen videókártyákat támogat.
Én pl. azért ragadtam le a Pro 15-nél, mert az támogatja korrekten a GTX750Ti kártyámat. Én is ilyen Bundle akcióban szoktam venni.A régiek az újabb kártyákat még nem támogatják, az új vegas-ok meg már a régi kártyákat nem támogatják stb...
A Vegas Pro-ból és a Vegas Movie-ból is van többféle változat a különböző igényekhez. Előtte érdemes azokat is átnézni, ha mégis megvennéd.
A Vegas-hoz is sok tutorial van a Youtube-on. Megjegyzem az Adobe Premierrel sincs baj, az egy másik világ, más megszokás. Amikor még stúdióztam (nem mostanában), akkor azt tapasztaltam, hogy az Premiert egy kicsi körbelengte egyfajta hype, főleg a nagy öregek részéről, de a fiatalabb generáció már nyitottabb volt az akkor még Sony Vegas-nak hívott riválisra, ami a kezdetektől fogva egyszerűbb volt egy picivel, mint a Premier.
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest