- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- intecpc: Megbízhatóság, minőség, megtakarítás – Itt az akciós HP nyomtató!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- weiss: Pant* rant
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hcl: Vízóra :D (okosóra számlap)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
nightzone #46627 üzenetére
Először is, alap esetben fölösleges ezzel foglalkozni, egy tiszta WIndows telepítés során a Windows magának feltelpít mindent egy-két dolgot kell manuálisan telepíteni pl. VGA driver esetleg az audió driver-t ennyi.
HA a géped hibásan működik, vagy nem talál egy driver-t a Windows akkor lehet manuálisan keresgélni vagy ilyen programhoz nyúlni.
DE ha minden jól működik akkor maradj az első opciónál.
Amúgy INGYENES vonalon az Iobit Driver Booster Free a legjobb. Persze ennek is van hátulütője: szeretne telepíteni mást is erre a program telepítése során figyelni kell, plusz indulni akar a rendszerrel együtt stb. én amikor használtam miután telepítettem vele a frissítéseket után töröltem is.
+ szerintem már belakott rendszeren nem érdemes frissítgetni pl. a chipset stb. driver-eket.Amit én kipóbáltam anno:
Feltelepítettem az aktuális legfrissebb Windows 10 build-et majd utána a Driver booster Frre-t és MINDENT amit felajánlott frissítettem - gép restart - majd után töröltem is a gépről ezt a programot és így használtam a gépet hónapokon keresztül hibátlanul.Aztán jött egy Windows újratelepítés és ekkor úgy döntöttem NEM telepítem a Driver Booster-t és nem frissítek semmit és így használtam szintén hónapokig hiba nélkül.
KONKLÚZIÓ:
Friss Windows telepítés után hagyj midnent a Windows-ra (az említett pár kivételtől eltekintve) és ha így jó a gép akkor nyugodtan használd így.A Driver Booster Free amúgy azért a legjobb ingyenes vonalon mert a felajnálott driver-ekből miután kiválasztottad melyiket frissíted egy kattintás gyorsan letölti és telepíti is mindent majd kér egy gép restartot és kész is.
Ellentétben a Driver Easy-vel aminek a FREE változat 30-40kbps-es sebességet enged és neked kell manuálisan telepíteni tehát macerás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest