Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
nightzone #46627 üzenetére
Először is, alap esetben fölösleges ezzel foglalkozni, egy tiszta WIndows telepítés során a Windows magának feltelpít mindent egy-két dolgot kell manuálisan telepíteni pl. VGA driver esetleg az audió driver-t ennyi.
HA a géped hibásan működik, vagy nem talál egy driver-t a Windows akkor lehet manuálisan keresgélni vagy ilyen programhoz nyúlni.
DE ha minden jól működik akkor maradj az első opciónál.
Amúgy INGYENES vonalon az Iobit Driver Booster Free a legjobb. Persze ennek is van hátulütője: szeretne telepíteni mást is erre a program telepítése során figyelni kell, plusz indulni akar a rendszerrel együtt stb. én amikor használtam miután telepítettem vele a frissítéseket után töröltem is.
+ szerintem már belakott rendszeren nem érdemes frissítgetni pl. a chipset stb. driver-eket.Amit én kipóbáltam anno:
Feltelepítettem az aktuális legfrissebb Windows 10 build-et majd utána a Driver booster Frre-t és MINDENT amit felajánlott frissítettem - gép restart - majd után töröltem is a gépről ezt a programot és így használtam a gépet hónapokon keresztül hibátlanul.Aztán jött egy Windows újratelepítés és ekkor úgy döntöttem NEM telepítem a Driver Booster-t és nem frissítek semmit és így használtam szintén hónapokig hiba nélkül.
KONKLÚZIÓ:
Friss Windows telepítés után hagyj midnent a Windows-ra (az említett pár kivételtől eltekintve) és ha így jó a gép akkor nyugodtan használd így.A Driver Booster Free amúgy azért a legjobb ingyenes vonalon mert a felajnálott driver-ekből miután kiválasztottad melyiket frissíted egy kattintás gyorsan letölti és telepíti is mindent majd kér egy gép restartot és kész is.
Ellentétben a Driver Easy-vel aminek a FREE változat 30-40kbps-es sebességet enged és neked kell manuálisan telepíteni tehát macerás.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő