Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cs1csó

titán

válasz nightzone #46627 üzenetére

Először is, alap esetben fölösleges ezzel foglalkozni, egy tiszta WIndows telepítés során a Windows magának feltelpít mindent egy-két dolgot kell manuálisan telepíteni pl. VGA driver esetleg az audió driver-t ennyi.

HA a géped hibásan működik, vagy nem talál egy driver-t a Windows akkor lehet manuálisan keresgélni vagy ilyen programhoz nyúlni.

DE ha minden jól működik akkor maradj az első opciónál.

Amúgy INGYENES vonalon az Iobit Driver Booster Free a legjobb. Persze ennek is van hátulütője: szeretne telepíteni mást is erre a program telepítése során figyelni kell, plusz indulni akar a rendszerrel együtt stb. én amikor használtam miután telepítettem vele a frissítéseket után töröltem is.
    + szerintem már belakott rendszeren nem érdemes frissítgetni pl. a chipset stb. driver-eket.

Amit én kipóbáltam anno:
    Feltelepítettem az aktuális legfrissebb Windows 10 build-et majd utána a Driver booster Frre-t és MINDENT amit felajánlott frissítettem - gép restart - majd után töröltem is a gépről ezt a programot és így használtam a gépet hónapokon keresztül hibátlanul.

Aztán jött egy Windows újratelepítés és ekkor úgy döntöttem NEM telepítem a Driver Booster-t és nem frissítek semmit és így használtam szintén hónapokig hiba nélkül.

KONKLÚZIÓ:
    Friss Windows telepítés után hagyj midnent a Windows-ra (az említett pár kivételtől eltekintve) és ha így jó a gép akkor nyugodtan használd így.

A Driver Booster Free amúgy azért a legjobb ingyenes vonalon mert a felajnálott driver-ekből miután kiválasztottad melyiket frissíted egy kattintás gyorsan letölti és telepíti is mindent majd kér egy gép restartot és kész is.

Ellentétben a Driver Easy-vel aminek a FREE változat 30-40kbps-es sebességet enged és neked kell manuálisan telepíteni tehát macerás.

• sfdrakex

nagyúr

válasz nightzone #46627 üzenetére

VGA driver frissíti magát, a többit meg intézi a Windows, miért kell ehhez külön bármit feltenni?

Új hozzászólás Aktív témák