- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Geresics #44582 üzenetére
Ha ELŐTTE jó volt, akkor nem a VLC a hibás, kodek, driver, videorenderer kimeneti probléma.
Ha minden a helyén, majdnem mindegy milyen lejátszót használsz, mármint a kimenet szempontból.
Én egy linux disztrón 1 órát tökörésztem mire megfelelő kernel-driver-kodek-kimenet összeállítást taéálta, az SmPlayerre. Szaggatott a kép, de nem minden formáumon, vagy irreálisan nagy, 40-70% volt a procihasználat. -
Cs1csó
titán
válasz
- Potplayer azért ajánlott mert a fejlesztője az EREDETI KMPlayer készítője tehát piszok nagy rutinja van és mivel jó pénzért adta el a KMPlayer-t ezért ez már csak hobbi neki értsd: nem akar újabb bőrt lehúzni arról aki használja
- MPV ezt nem próbáltam de jókat írtak róla és az alternativeTO oldal szerint is kedvelt
- MPC-BE ez az előző kommentben is említett fork
- SMPlayer ezt sem ismerem nagyon de még mindig aktívan fejlesztik és a népszerűségi listára még felfért, talán a kipróbálási sorrendet is érdemes ez szerint tenni.Ezek a vállalható VLC alternatívák, a többet jelentéktelenségük alacsony fejlesztési stb. szintjük miatt nem ajánlok.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Én csak azt tudom ajánlani, amit használok. MPC-HC-t használtam éveken keresztül, de azt már nem fejlesztik, de van egy Black Edition "fork"-ja ami folyamatosan kapja a frissítéseket [link] ezt használom jó ideje és nem volt vele problémám. Nem kell telepítened sem, van portable verziója szóval könnyen tehetsz vele próbát. Hardveres gyorsítást természetesen tud
Új hozzászólás Aktív témák
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest