Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Geresics #44582 üzenetére
Ha ELŐTTE jó volt, akkor nem a VLC a hibás, kodek, driver, videorenderer kimeneti probléma.
Ha minden a helyén, majdnem mindegy milyen lejátszót használsz, mármint a kimenet szempontból.
Én egy linux disztrón 1 órát tökörésztem mire megfelelő kernel-driver-kodek-kimenet összeállítást taéálta, az SmPlayerre. Szaggatott a kép, de nem minden formáumon, vagy irreálisan nagy, 40-70% volt a procihasználat. -
Cs1csó
titán
válasz
- Potplayer azért ajánlott mert a fejlesztője az EREDETI KMPlayer készítője tehát piszok nagy rutinja van és mivel jó pénzért adta el a KMPlayer-t ezért ez már csak hobbi neki értsd: nem akar újabb bőrt lehúzni arról aki használja
- MPV ezt nem próbáltam de jókat írtak róla és az alternativeTO oldal szerint is kedvelt
- MPC-BE ez az előző kommentben is említett fork
- SMPlayer ezt sem ismerem nagyon de még mindig aktívan fejlesztik és a népszerűségi listára még felfért, talán a kipróbálási sorrendet is érdemes ez szerint tenni.Ezek a vállalható VLC alternatívák, a többet jelentéktelenségük alacsony fejlesztési stb. szintjük miatt nem ajánlok.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Én csak azt tudom ajánlani, amit használok. MPC-HC-t használtam éveken keresztül, de azt már nem fejlesztik, de van egy Black Edition "fork"-ja ami folyamatosan kapja a frissítéseket [link] ezt használom jó ideje és nem volt vele problémám. Nem kell telepítened sem, van portable verziója szóval könnyen tehetsz vele próbát. Hardveres gyorsítást természetesen tud
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest