- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
V911
tag
válasz
Cs1csó #43920 üzenetére
Ja bocsi tőlem is.
Igazából hasonlót már csinálok, a teamviewer file megosztója is hasonló,
de pl a dropbox is amikor két külön gép ugyanazt használja szinkronizálva.Csak megtetszett amit a filmben láttam, látványosabb.
A képernyő kiterjesztést is használom, eleve laptopomon hdmi is van, azzal 2 monitort is használok, s beszereztem ezt:
biztos ismered, aranyos kis készülék, s így második, így összesen 3 monitorral tudom használni a rendszert.Viszont érezhetően belassítja a gépet, mert ez a harmadik a processzor erőforrásait használja. (A hdmi másodmonitorként úgy tudom a videokártya erőforrásait használja)
A kérdés ugyan nem a monitor kiterjesztésre szólt, ellenben ez még jobban is érdekelne, mert elkélne néhány régi tablet vagy androidos monitor "jegyzet panel"-nek.
Csak elhitették velem korábban hogy nem lehetséges. Illetve nem hittem el de mire megyek a szilárd hittel, hogy megoldható, ha nem tudom az alkalmazás nevét?Leginkább az érdekel, ez vajon valahogyan a SECONDARY gépek erőforrásait használja amikor képernyőnek használja azokat, vagy ugyanúgy belassul a főgép, ha elkezdem rápakolni azokat? Ha ez a belassulás nem történne meg, az lenne az igazi.
Jelenleg nincs a közelemben másik gép, így nem tudom kipróbálni még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest