Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spe88
senior tag
válasz
idegen lény #43648 üzenetére
Én nekem nem töltött le semmit. Linkre kattintva egy halott oldal jött be.
@ ollie: Nyilván úgy csinálták meg, hogy ne legyen olyan egyszerű letölteni, mint ahogy a videókat is ilyen flash felismerős kiegészítővel lehet csak lehúzni. Pl a CTRL+U-re sem történik semmi, gondolom ez sem véletlen.
Az egész oldal flashbe van ágyazva és valahogy megjeleníti a pdf-et, gondolom SWF-be lett konvertálva vagy nem tudom és azt kéne lehúzni, majd vissza PDF-be vagy akármi hasonlóba aztán OCR, de az nem muszáj. Flashbe nem nagyon írogatnak könyveket azért gondolom, hogy valahogy meg lehet oldani. Ahogy írtad te is mindenféle mágia nélkül. Na de hogyan?Próbáltam a Google-t segítségül hívni, de pár óra sz*ás után hozzátok fordulok, hátha van valami bevált módszer.
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest