- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
Köszi, ezek között vergődtem de akkor a TB lesz.
bluemirage Igen, tudom mit kellene de én csak egy alkalmazott vagyok. Mondtam már nekik kéne szerver, kéne NAS, a grafikáknak felhő (ez mondjuk a T-s nettel annyira nem jó)stb. de nem, nem azért mert nincs rá pénz mert lenne, csak egyszerűen valahogy nem fontos nekik, nincs "idejük" vele foglalkozni.
Jó pár éve volt az első adatvesztásük, azóta van külső hdd-re backup, eleinte hozták minden héten, most februárban volt egy mentés és a múlthéten megint. A leveleim nem fértek fel már rá, grafikákból "csak" két napnyi ugrott. Majd ha az ők szarjai vesznek el majd megkérdezik mit csináljunk
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest