Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• C. s.

addikt

válasz Creepy #39103 üzenetére

A Gimp tényleg jó, nekem is van (az is). Viszont ezeknek jóval egyszerűbb a használata, és sok promó szokott lenni, főleg nyár közeledtével és még nyáron is. (Érdemes a programpromós témában nézelődnie, akit érdekel.) A Corelt először látom így, de a másik már volt párszor, és egy csomó más fejlesztőtől is. Gyakorlatilag mindig lehet ingyen valami fizetőset találni a gépre, ha az ember nyitott szemmel jár. Emiatt kár volna elszalasztani egy ilyen lehetőséget szerintem. A beetetős promókkal nem is foglalkozom, de ezek egymás felületét másolják, nem okoz gondot a váltás. Nem ajánlottam volna, ha nem így lenne. :) Az árról nem esett szó, nem kifejezetten ingyeneset írt. Ha pedig hajlandó lenne fizetni érte (bárki), akkor ráér egy újratelepítés után a zsebébe nyúlni.

pc360:

"Szerintem érdemesebb megtanulni inkább egy olyat, amit máskor is van esélye alkalmazni."

Ebben is van igazság, de nem akartam én meghozni senki helyett a döntést. Ha nem válaszolok, talán nem értesül róla, pedig esetleg szívesen kipróbálná.

Joker88:

Ez is jó, és mindig ingyenes, bár van fizetős változata is. (Az is sokszor volt már promóban.) onOne Perfect Effects 10 Egyszerű a használata, de sajnos kell neki az internetkapcsolat. Minden víruskeresőm tisztának látja, mástól sem hallottam panaszt. Én is használom.

A másik, amit sokan dicsérnek, bár én még nem telepítettem, a Nik Collection.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés