Hirdetés
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 10.03
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
Wolfskin
üzenetére
sziasztok, lenne két kérdésem:
win xp alatt volt ey kis progi, egy magyar srác (Trudics Imre) fejlesztette, az volt a neve, hogy Portable Egércsapda v1.0. ha otthagytam a gépet, csak rákattintottam, és egy 10*10 cm-es négyzetbe "bezárta" az egeret, csakl azon belül mozgott, de inaktív volt az is meg a klaviatúra is. de sajnos win7 alatt nem indul el...
nem tudtok valami hasonlót, hogyha magára hagyom a gépet, akkor gyorsan lockoljam a képernyőt?volt egy másik ilyen kis progi is, a browser mouse 1.0, csak annyit tudott, hogy aktiválta a görgetést az egér alatt, nem kellett mindig belekattintani egy adott alakba, a görgetés anélkül is aktív volt (pl full sreenen megy a 2. monitoron egy film, ha belekattintok, akk lepauzál, de addig nem aktív, a görgetővel nem tudom a hangerőt állítani. de ez csak egy példa, ezer más eset van, nagyon hasznos funkció. kipróbáltam pár progit (pl X-Mouse Button Control 2.3) de azt, úgy egyik se tudja...
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 1TB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3939, 100% Akku
- DJI Osmo Pocket 3
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest