Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
Vázlatosan a tömörítésről:
A tömörítendő file-ban ismétlődő részeket keresünk, ezeket egy szótárban kigyűjtjük, és egy sorszámot rendelünk hozzájuk. A tömörített file két részből áll: a szótárból és egy sorszám listából. Most ha a sorszámmal hivatkozunk a szótár azon részére, amelyik az 5. fájlban van (ami nincs meg), akkor nem tudjuk a fájlt előállítani, mert nincs meg, hogy a sorszámot mire cseréljük ki. Ha ki is csomagolja, akkor lesz benne hiányzó rész.(#30991) Dot
Amit mondsz az valós, csak nem a tömörített fájlra vonatkozik. Az előbb említettek miatt. -
Dot
őstag
Igen erre gondoltam, hogy ami nincs meg azt kihagyja, vagy hibásan csomagolja ki.
Ha jól emlékszem az új utorrentbe is van hasonló funkció, hogy elkezded tölteni a filmet és már nézheted is. (persze nem tudom ez valós-e, illetve, hogy becsomagolt filmeknél is működik) (én még 1.7.7 használok).
Új hozzászólás Aktív témák
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest