- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledger
tag
válasz
Kernel #30789 üzenetére
Ezzel csináltam a mentést
http://www.easeus.com/datarecoverywizard/free-data-recovery-software.htmEgyik napról a másikra azt írta a gép a penre, hogy használat előtt formázzam (Corsair_Flash_Voyager16Gb).
Mivel volt rajt 9Gb adat megpróbáltam a fent leírt programmal menteni ami menthető, és csinált is egy Raw nevű mappát amiben megközelítőleg 9Gb adat van. Ez után még párszor ki írta a penre, hogy formázzam azt, most már ha csatlakoztatva is van nem látja semmi. Az adatok ott vannak, csak épp nem képes megnyitni semmit, azt írja bármire klikkelek,hogy a fájl formátuma nem meghatározható.
Próbáltam linux alatt is de az egyszerűen csak egy piros X-et rak a kép helyére.
Kutakodok még valamilyen program csak képes helyre állítani a fájlokat, ha valaki tud valami hasznos információt ne tartsa magába .Tehát a mentett Raw könyvtár az már az asztali Pc merevlemezén van.
A corsairt már semmi sem látja teljesen meghalt.Megnéztem F3-all egy sérült jpg / és egy épp jpg fájl megközelítőleg egyformák nullák nincsenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest