Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
szerintem a winrar nagyon jó.
de én még sosem telepítettem, fut portable módban is.
az opciók/beállítások/integrációk alatt tudod beállítani, hogy beépüljön jobbklikkes menübe
én intézőt sem használok, ott nem tudom mit csinál, total commanderben lobklikk, fájl kibontása és kicsomagolja egy külön mappába.
azt sajnos nem tudja, hogy belekattintasz, megnyitja mint egy könyvtárat és onnan húzod át photoshopba, sajna előbb ki kell tömöríteni. utána (ha nem másik monitoron van akkor) lehúzom az tálcán a ps fülre, megvárom míg átvált, és elengedem, vagy ha nyitva van már valami, akkor a felső lécre húzom és kész.
azt viszont tudja, hogy jobb klikk, társítás, winr rar (kiválasztása), mert akkor a program saját ablakában nyitja meg, onnan rá tudod húzni a tálcára, akkor megnyitja a ps. viszont ott nincs miniatűr nézet, csak név /méret alapján tudod beazonosítani. -
Kernel
nagyúr
Mert hagytad olyan szinten integrálódni a Windows Intézőbe, amit nem kellett volna. Nem tudom, van-e erre telepítési opció, de ha nincs, szerintem azt is meg lehet csinálni, hogy először is elmented a program könyvtárát egy másolatba, majd uninstall.
Ezután rákattintasz egy .rar állományra, keresi a programot, társítod hozzá az elmentett másolatot. Elvileg meg fog nyílni, külön ablakban.
(Most azt más kérdés, hogy én ilyennel nem szórakoznék, amíg Total Commander létezik.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Milyen program, ami...?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen TV-t vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- Asus ROG Delta II gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest