- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: tpm.msc
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
szerintem a winrar nagyon jó.
de én még sosem telepítettem, fut portable módban is.
az opciók/beállítások/integrációk alatt tudod beállítani, hogy beépüljön jobbklikkes menübe
én intézőt sem használok, ott nem tudom mit csinál, total commanderben lobklikk, fájl kibontása és kicsomagolja egy külön mappába.
azt sajnos nem tudja, hogy belekattintasz, megnyitja mint egy könyvtárat és onnan húzod át photoshopba, sajna előbb ki kell tömöríteni. utána (ha nem másik monitoron van akkor) lehúzom az tálcán a ps fülre, megvárom míg átvált, és elengedem, vagy ha nyitva van már valami, akkor a felső lécre húzom és kész.
azt viszont tudja, hogy jobb klikk, társítás, winr rar (kiválasztása), mert akkor a program saját ablakában nyitja meg, onnan rá tudod húzni a tálcára, akkor megnyitja a ps. viszont ott nincs miniatűr nézet, csak név /méret alapján tudod beazonosítani. -
Kernel
nagyúr
Mert hagytad olyan szinten integrálódni a Windows Intézőbe, amit nem kellett volna. Nem tudom, van-e erre telepítési opció, de ha nincs, szerintem azt is meg lehet csinálni, hogy először is elmented a program könyvtárát egy másolatba, majd uninstall.
Ezután rákattintasz egy .rar állományra, keresi a programot, társítod hozzá az elmentett másolatot. Elvileg meg fog nyílni, külön ablakban.
(Most azt más kérdés, hogy én ilyennel nem szórakoznék, amíg Total Commander létezik.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged