Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
ok, tudom, de ez csak egy példa volt. de néha gyorsabb, ha csak egy kicsit kell mozdítani. és ez egykezes.
amúgy képnézegető, széles weboldal, kinagyított doksi sok esetben jó, ha jobbra-balra is tudok görgetni...egyébként most pár év után újra kipróbáltam, és mégis sikerült beizzítani
egyfelől annak idején az operával akadt (mert ha fenn volt a progi, az opera a bal klikk+görgetéssel csak balra váltott tabot, bármerre scrolloztam, de úgy látszik azóta azon is javítottak), de win xp kompatibilitással futtatva teljesen jól működik! operával nem akad, a görgetőt megnyomva horizontális görgetésre vált! ennyi kell. igaz, az x-button controllal akad, de azt leszedem.azért köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Star Wars The Old Republic Collector's Edition
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

egyfelől annak idején az operával akadt (mert ha fenn volt a progi, az opera a bal klikk+görgetéssel csak balra váltott tabot, bármerre scrolloztam, de úgy látszik azóta azon is javítottak), de win xp kompatibilitással futtatva teljesen jól működik! operával nem akad, a görgetőt megnyomva horizontális görgetésre vált! ennyi kell. igaz, az x-button controllal akad, de azt leszedem.