- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
LonGleY #26810 üzenetére
Próbáltam. Pl nem lehet olyan mértékben elrejteni, mint a Winamp-et. Nem lehet a playlist-et (Information Bar) áthelyezni a lejátszó mellé, Ha meg simán rögzíti az ember, akkor útban van. De vannak egyéb dolgok is, amik kifejezetten zavartak, csak már nem is emlékszem rájuk, mert annyira nem jön be az egész sw, hogy elsődlegesen használjam, szóval csak van.
Nekem a Winamp beállításaival sincs bajom, teljesen jól átláthatóak.
Sztereo zenének miért kellene 5.1-ben szólnia? Miért kell szegény zenéz megerőszakolni ilyen baromságokkal (az audiofiles megjegyzésed ezzel értelmét is veszítette, mondjuk audiofil eleve nem gépről hallgat zenét).
Library miért nélkülözhetetlen? Mindenben letiltom, vagy legalábbis nem használom, mégis tudom mi hol van.
24 bitet szinte minden lejátszó tud, ez nem a foobar sajátja. A FAQ-ben levő megjegyzés is pont erre utal.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged