Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
És nem tudom. Te hoztad fel ezt a 40%-ot. Egyébként meg a tárolás az amikor se fogyasztó se töltő nincs rádugva. Mivel a notiban van, ez nem ál meg a mindennapi használatkor. Altatva hurcolás, el-el tünedező 220 amikor töltőről pörög, sima használatból eredő töltés lemerülés, had ne soroljam mennyi minden történik vele 3 hónap alatt, és mennyi minden nem azzal, ami a polcon figyel.
Melyik a jobb egy 40perces aksi ami talán megéri 3. szülinapját, vagy egy 2 órás ami 2évet kiszolgál?
az idézetes szöveg szarkazmus volt ...
Ellenérv? Mondjuk mutass egy aksi/gép gyártót ami csak 40%-ra tölti fel az aksit, mert ezzel minimalizálható az öregedésből eredő kapacitáscsökkenés. Értem én hogy ez papíron jól mutat, csak gyakorlati haszna nincs. 1 év alat többet veszít a kapcitásából a töltési ciklusok számossága miatt, mint azért mert 100%-on van a töltöttségi szintje. Soha egy szóval nem álítottam, hogy a 40%-os rosszul viseli a polcot, de a mindennapi használatban a 100% a jó, elfogadható/elvárható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Alienware 17r4 olvass
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen. 12-15"
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27% ÁFA - Garancia - (0437AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest