- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
És nem tudom. Te hoztad fel ezt a 40%-ot. Egyébként meg a tárolás az amikor se fogyasztó se töltő nincs rádugva. Mivel a notiban van, ez nem ál meg a mindennapi használatkor. Altatva hurcolás, el-el tünedező 220 amikor töltőről pörög, sima használatból eredő töltés lemerülés, had ne soroljam mennyi minden történik vele 3 hónap alatt, és mennyi minden nem azzal, ami a polcon figyel.
Melyik a jobb egy 40perces aksi ami talán megéri 3. szülinapját, vagy egy 2 órás ami 2évet kiszolgál?
az idézetes szöveg szarkazmus volt ...
Ellenérv? Mondjuk mutass egy aksi/gép gyártót ami csak 40%-ra tölti fel az aksit, mert ezzel minimalizálható az öregedésből eredő kapacitáscsökkenés. Értem én hogy ez papíron jól mutat, csak gyakorlati haszna nincs. 1 év alat többet veszít a kapcitásából a töltési ciklusok számossága miatt, mint azért mert 100%-on van a töltöttségi szintje. Soha egy szóval nem álítottam, hogy a 40%-os rosszul viseli a polcot, de a mindennapi használatban a 100% a jó, elfogadható/elvárható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyermek PC játékok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest