- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
#65675776 #12231 üzenetére
Haver vett WD hd lejátszót, hozott át rajta pár filmelőzetest amik 720 és 1080 asok voltak, a 107 centis philips full HD tv-n nagyon is kijött a különbség a dvd és a hd között. Egyébként én értem hoyg az asztali nem viszi, csak nem értem akkor miért olyan minőségben szedte le miért nem dvd ben vagy alapból divxben.
-
brd
nagyúr
válasz
#65675776 #12231 üzenetére
Lehet, rossz kijelzőn nézed. Persze a hulladék filmen nem sokat javít, és azon sem, ahol a történet a lényeges, no meg azon sem, ha agyon lett tömörítve a HD. De amelyben egy kis látvány is van, azon rengeteget javít már csak az, hogy nagyobb a felbontás (->kevesebb elmosódás lesz a képen). Persze nem mindegy, kinek milyenek a preferenciái. Én pl. már nehezen tudok játszani vsync nélkül, mert zavar(na) az akadozás/csíkozódás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Motoros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy ruhás topik
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest