Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: FIFINE A6T - Gamer és Streamer állványos mikrofon
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
Szimpatikusság érdektelen, a legjobb legyen.

Get-ben az nem tetszett hogy nem lehetett keresni file-okra, ha tudtam a pontos nevét is. 5x végighúzta a teljes vinyót, akkor is ha csak egy 2 Mb-os file-t kerestem. Persze egy sector szakaszt megadhattál hogy hol keressen. Marha jó. Még jó hogy a vinyó random-ra ír, így aztán van esély hogy eltaláljam kb. hol lehet. :/
Ja és ha az adott sectorra írt a vinyó, akkor buktavári, azaz adat elveszett. Ez sem tetszett. Linux alatt olyan progik vannak, hogy ha 10x teljes leformáztad a vinyót, úgy is visszahozza. Igaz file-név, kiterjesztés ismeretlen...
Én azzal is megelégednék ha a 200Mb-os file-t nem kéne elfelejetenem, mert épp véletlenül egyik bootloláskor pont az egyik sectorába írt 2bit-et, és ezért a file sérült és olvashatatlan, vagy nincs is.
Szóval, Recuva, az a best of, ahogy te tudod?

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD (ELKELTEK)
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest