Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Pitterix: Gyógytorna
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Sok ilyen alkalmazás létezik. Nekem 2 progi vált be: HomeWatcher (ha nem regisztrálod, freeware-ként fut, és csak 1-2 funkció nem működik, de a mozgásérzékelés igen. A másik pedig (amit most is használok) az MJPEGsurveillance.
-
cigam
titán
válasz
sfdrakex
üzenetére
De ő lemezt akar szerkeszteni nem fájlt. (ha jól értettem)
Amit ír, meg elég fura, merthogy nekem simán írta is. Úgy ahogy ígérte:
Disk-Editor (Hard disks, floppy disks, ZIP-disks, USB flash drives, CDs, ...)
RAW reading and writing of disks and drives
for Win9x, WinNT and higher2 dolog kell csak hozzá
- adminisztrátorként futtatni
- Megnyitáskor alul kivenni a pipát a "csak olvasásra" gomb elöl. -
cigam
titán
válasz
sfdrakex
üzenetére
Eh...
12 egy tucat az ingyenes és jóságos megoldásokból: Picassa, Photostage,Slideshow movie maker, stb ... -
cigam
titán
válasz
sfdrakex
üzenetére
Mindenhol

- Amikor böngészőben rábökök egy mailto linkre
- Amikor intézőben a kijelölt fájlon jobklikkelek, és a küldés levélként menüpontra kattintokSzóval amikor a gép elővenné az alapértelmezett levelezőt (outlook express, thunderbird, ...) akkor hívja be az indamail megfelelő oldalát, és oda illesze be a fájlt, vagy szöveget.
-
cigam
titán
Létezik 1-2 trükk, ami a népszerű online levelező szolgáltatásokat állítja be alapértelemezet levelezőnek (hotmail, gmail)
Viszont olyant nem találtam amiben az indmail-t teszem alapértelmezett levelezővé.Ismertek ilyen progit?
-
cigam
titán
válasz
Balázs1621
üzenetére
Akkor az mp3directcut a barátod.
-
cigam
titán
válasz
sbazsi
üzenetére
Enál jobb módszerek is vannak rá pl. fileshredder
Ingyenes, és van egy olyan menüpontja ami neked kell (Shred Free Disk Space)
Itt kivlasztod a kívánt meghajtót, ill. "felülíró" algoritmust, aztán hajrá!Egy telepítőbe van csomagolva, de az universal extraktor-al kicsomagolva csak egy exe, és mellette egy dll, szóval simán hordozható pendrive-on is.
-
cigam
titán
válasz
Thunderzolee
üzenetére
-
cigam
titán
egy 8misibe kerülő programhoz tuti van normál szupport
Talán jobban járnál ha a google kérdőív segítene.
-
cigam
titán
Elég univerzális progi ami szervízként települ, de a lényege, hogy figyel egy könyvtárat, a beállításait pedig egy txt fájlból szedi.
pl. a
2,18,1,5,c:\doksi,c:\doksi,cmd /c copy %s \\szerver\mentes
sor azt jelenti, hogy
-amit figyelni kell, az egy könyvtár
-csak a létrehozást és módosítást figyeli benne
-rekurzívan (alkönyvtárakat is figyeli)
-párhuzamosan (maximum 5 példányban) futtatja az esemény bekövetkeztekor lefutó parancsot. (pl. ha egyszerre sok fájl esik be, és lassú a másolás)
-a c:\doksi könyvtárat figyeli
-ha c:\doski könyvtárba bepottyan 1 fájl(vagy módosul), akkor a fájlt felmásolja a szerverre.Mindemellett készül egy txt alapú naplóbejegyzés a műveletről, és az eventlogba is bejegyzi mi történt.
-
cigam
titán
-
cigam
titán
válasz
pukkancska
üzenetére
Te túl sokat nézted a helyszinelőket.
Statikus zajok sistergés, brumm, stb egész jól szúrhetől. ingyenes program is van rá pl. audacity. -
cigam
titán
válasz
Garffi
üzenetére
Ha nem RAW képekről van szó, akkor el kell keserítselek, mert a jpeg is egy veszteséges tömörítést használó formátum. + a fullHD tv-k felbontása sem nagyobb mint 1920x1080. Egy 3Mpixeles fotó kb 2048x1536 pixel. Namost vagy átméretezni kell a képet (veszteséges eljárás) hogy beleférjen, vagy kivágni (szintén veszteséges, mert a kép nagyrészét kivágod).
Egy próbát megér: [link]
-
cigam
titán
válasz
7Heads Drago
üzenetére
-
-
cigam
titán
válasz
sfdrakex
üzenetére
Nem kell angolul tudni, de a konyhaangol magadtól is megragad (file, cut, begind...)
Legalábbis az évek során átnézett angol szövegekből ragadt rám 1-2 dolog, de a mai napig nemtudok kérni 1 üveg vizet.Megnyitod, b vel megjelölöd az elejét, n-el a végét, az i, és o-val tudsz zoomolni, aztán kijelölés mentése.
Ja és a jobbra balra nyilakkal picit lépesz előre/hátra, a page up/page down-al nagyobbat. (Beállításokban ezt lehet állítgatni. Én pl. 10mp-re és 1 percre állítottam az ugrások nagyságát) -
cigam
titán
-
cigam
titán
válasz
sanzi89
üzenetére
Hát ha ki van kapcsolva a gép, akkor hogyan módosulnának a fájlok?
Egyébként meg csinálj egy batch fájlt, ami elmenti azt ami neked kell, aztán ezt futtasd a LastChance-el. -
cigam
titán
Hát ha fut rajta a 64bites W7, akkor nem olyan régi hogy ne legyen benne. Milyen alaplapod van? A Suspend to ram az csak elaltatja a gépet, az aktuális állapotát feszültség alatt örzi meg.
Ha mégsem tud ilyent, akkor csak a kapcsolórás konnektor a megoldás, és azt már tuti be lehet állítani, hogy ha delejt kap kapcsolódjon be. -
cigam
titán
válasz
werszomjas
üzenetére
everest, vagy pl. sp2004
-
cigam
titán
válasz
werszomjas
üzenetére
Hát, ha elindul a gép, nagy baja nem leht

A gyári mikrókódban meglévő hibákra gondolsz,vagy stabilitás tesztre? -
cigam
titán
válasz
Sickboy25
üzenetére
Te túl sok helyszinelőket néztél
1 próbát pedig megér a gimp-el való bűvészkedés -
cigam
titán
válasz
sfdrakex
üzenetére
Persze,de az mpegstreamclip ujrakódolás nélkül, vagyis elmarad az avi-ba rippelés, és mpeg2-be való tömörítés procedúrája, ami nemcsak minőségromlással jár, de roppant időigényes is.
Ha végkép nem meg, akkor virtualdubmond-al megeteted a vob-ot, megvágod, és elmented amiben jólesik -
cigam
titán
válasz
Májsztró
üzenetére
mpegstreamclip a barátod
Megtudod vele vágni a DVD tartalmát, és csak a neked szükséges részt menti el mpeg2-ben úgy hogy nem kódolja ujra a videót/hangot. Az így kimentett videót kiírhatod bármelyik dvd készítő progival.
Érdemes elolvasni a "Requirements"-et, mert kicsit kényes a csillagok állására. -
cigam
titán
válasz
Black-core
üzenetére
wmvare 3 támogatja a Windows Aero-t (beleértve az Flip 3D és Aero Peek-et is) valamint van benne DirectX 9.0EX és OpenGL 1.4 támogatás.
-
cigam
titán
Az mp3DirectCut is tud normalizálni, és nem kódolja újra, közvetlenül a frame-ekkel dolgozik.
-
cigam
titán
válasz
bdaani
üzenetére
Erre minimális az esély. + olvasgassátok a btk-t. (A számítástechnikai rendszerbe történő jogosulatlan belépés)
Az meg hogy kitalálta, a jelszavát az ő butasága, (vagy a másik zsenije). Nem olyan 1xű feltörni az msn-t. (A sniffer nem játszik, az lopás, nem törés!)
Az túl 1xű, hogy megváltoztatja az "ellopott" jelszót?Miért pont a kameráját? Szerintetek minden nap bevallja neki, hogy ellopta a Jenő msn jelszavát?! Eh... ovi!
-
cigam
titán
válasz
fsztm174
üzenetére
A ctfmon-t, ha nem induláskor, hát később úgyis berántja a rendszer. A linken van leírás az eltávolításáról.
nwiz, nvcpl, nvmctray Az nVidia controlpanel ill. a tálcán csücsülő alkalmatossága.
soundman A hangkártya tálcán ülő alkalmatossága.
Miért akarod ezeket "kitakarítani"? Nagy zűrt nem okoznak, sőt normális hogy a win-el 1ütt indulnak.
-
cigam
titán
válasz
Psychonaut
üzenetére
Nem a háttér hanem maga proginak a szine (felső menüsor háttérszíne) Engem zavar a sötét árnyalat, mégha kíméli is a szemet.
Egyébként már találtam is benne egy hibát. FTP-re feljelentkeztem, aztán vmi gond lehetett a kapcsolattal megszakadt vagy nemtom, de a a megnyitott kapcsolat nem reagált semmire. Egy hibaüzit dobott, akkor is mikor lezártam volna a kapcsolatot.
A gombokiosztást is szokni kellene, merthogy nálam F5 a copy, nem F3. Szóval szokni kell.
A tömörített formátumok kezelését még nem próbáltam, de rossz előjel, hogy meg kell adni a külső tömörítőprogram pl. a winrar elérési útját.canniball: Amit linkeltél oldalon még egész jól néz ki. De ami a gyártótól lejön, az nem ilyen. Lehet, hogy bőrözhető, de nem találtam hogyan. Csak a fájllista színsémáit találtam meg.
-
cigam
titán
válasz
Psychonaut
üzenetére
Jópofa, de ez a sötét alap, és csilivili színek nem jönnek be. Bár a színek módosíthatók, de ez a sötét keret...
-
cigam
titán
válasz
canniball
üzenetére
Nekem a freecommander bevált. Talán ha említenél 1-2 dolgot miért nem jött be, vagy mik az elvárások, pontosabb tippet is lehetne adni. Még a mu commander is jó választás lehet.
-
cigam
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- MIUI / HyperOS topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Death Stranding Director s Cut
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

)