Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
aviator: volt itt szó korábban pl ingyenes windirstat-ról, meg fizetős diskview-ról is. Persze egyszerűbb a total commander amit ajánlottak (ctrl+shift+enter), vagy ingyenes unreal commander, double commander.
-
Visormail
addikt
Elkezdtem használni a Feadreader rss programot ami tetszik is, de túl egyszerű. Aki tud ajánljon olyat amiben több beállítás van. Pl jó lenne ha kulcsszavak alapján kiszűrné az olyan híreket ami nem érdekel (ebben is van hasonló de csak kimazsolázni próbálja ami engem érdekelhet és nem rejti el amit a kivételekhez írok), a tray ikonja lehetne beszédesebb (pl egy szám hogy hány olvasatlan hír van, ill ha ráviszem az egeret esetleg egy felsorolás a címekből).
-
Visormail
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
A legtöbb képszerkesztőben van pl posterise effect vagy graphic pen effect. Mondjuk én nem értek hozzá, de egy 2 perces google kereséssel tonnányi a találat.
[link], BeFunky online képmanipulátor, Photo Pencil Sketch -
Visormail
addikt
-
Visormail
addikt
-
Visormail
addikt
válasz
chatran
üzenetére
EaseUS Partition Master
Paragon Partition Manager
AOMEI Partition Assistant
gpartedEzek pl jók és ingyenesek, legjobb nem létezik mindegyiknél előfordulhat hogy balul sül el és adatvesztés lesz belőle de azért ez ritka eset (akár áramszünet is lehet ugyebár és ez a művelet sokáig tart). Ezért a létfontosságú adatokat mindig le kell menteni valahova hogy ne csak egy helyen legyen meg.
-
Visormail
addikt
válasz
D®. GeNy@
üzenetére
Ez csak vmware virtuális gépet készít VMware Standalone Converter Free
Use VMware converter built in VMware Workstation
Vannak még mindenfélék Paragon Go Virtual, Paragon Virtualization Manager, ezek tudnak vmware, virtualbox és MS virtual pc kimenetet is.
Ma már sok backup program is tud pl VMDK-ba, VHD-ba, stb menteni. -
Visormail
addikt
-
Visormail
addikt
válasz
gyulank
üzenetére
"Az ultraiso pedig nem ismeri az IMG-t."
Ez nem igaz [link] Supports nearly all known CD/DVD image file formats (.ISO, .BIN, .IMG, .CIF, .NRG, .MDS, .CCD, .BWI, .ISZ, .DMG, .DAA, .UIF, .HFS and so on) , and can convert them to the industry standard and widely supported ISO image format.
Átalakítani így lehet vele: Eszközök/konvertálás megadod az img fájlt és hogy hova tegye ami csinál, választasz a kimeneti formátumok közül. Ha a te img-dre ez is azt dobná hogy érvénytelen akkor más gond van, nem nem támogatja hanem rossz/sérült/nem szabványos akármi a képfájlod. -
Visormail
addikt
válasz
Kezdő vagyok
üzenetére
handbrake egyedül a gpu gyorsítást nem tudja, én jópár fizetőset/ingyeneset végignéztem pár hete de végül ennél maradtam, mindegyiknél találtam valami nagy hiányosságot az olyan funkciók terén amit alapnak tartok (dts-hd hangsávnál lássa és választható legyen külön a core és a hd, legyen olyan hogy a kiválasztott hangsávot ne kódolja újra). A fejezetek átnevezését meg talán nem is láttam egyikben sem a handbrake-en kívül.
Azért amit még szerintem érdemes lehet kipróbálnod pl: Freemake video konverter, Pavtube ByteCopy, Aiseesoft Total Media Converter Platinum, dvdfab. Nem tudom milyenek az igényeid lehet neked más fog tetszeni.
A xilisoft programja pl ugyanaz mint az imtoo fel is vannak tüntetve egymás felületén. A többi amiket néztem odin, besthd, 4media, leawo, itoolsoft, holeesoft is feltűnően hasonlítanak egymásra vagy ugyanaz csinálja mindet vagy van valami konvertáló program író sablon
A winx-ek nagyon nem jöttek be általában egyikben sem lehet még hangsávot választani se. -
Visormail
addikt
EaseUS Todo Backup Free Full Features:
File and Folder Backup
Make a copy of specified files and folders or by file types to secure your individual data, including documents, pictures, music, emails, applications, videos and financial files, etc.
Backup Schedule
Run backup automatically at a predefined time. By scheduling a backup task, your system and important data can be backed up now, daily, weekly.Azonban mindenképpen képfájlt csinál belőle. A mentett képfájljait meg lehet vele nyitni ugyan (Tools/Mount image/Mount) de csak a partíció/lemez mentéseket, a fájlmentést nem hajlandó. Neked szinkronizáló program kell továbbra is.
-
Visormail
addikt
válasz
andorra
üzenetére
Sajnos ez nem csak a programtól függ, hanem a tőled letöltő internetétől és a kettőtök közti távolság, hálózat minősége is meghatározza ezért a többi programmal se valószínű hogy ki tudod használni a teljes sebességet. Az én gépemről melóhelyre a Quick ‘n Easy FTP Server-el tudtam leggyorsabban letölteni, viszont egy ismerősöm a teamviewerrel tudott gyorsabban letölteni rólam, teljesen környezetfüggő.
-
Visormail
addikt
válasz
civil3d
üzenetére
Van total commandered? Egy mappára rakod a fájlokat és kijelölöd, utána fájl/csoportos átnevezés. A kiterjesztés mezőbe beírod az swf-et és indítás gomb.
Boogie33: nagyon úgy tűnik hogy nincs jobb a speedfan-nál. Egyébként a fordulatszámokat én aida+rainmeter párossal raktam ki az asztalra, mivel eleve használom mindkettőt amúgy is.
-
Visormail
addikt
Mármint hogy sztereo aviból csinál 5.1et? Mert az ugye valós 5.1 nem lesz. A handbrake-el lehet úgy látom, divx-em egy db sincs mert minden avim xvid, de ha megnyitok egy sztereo filmet akkor kimenetnél választhatok: mono/stereo/dolby surround/dolby prologic II és ha mp3 helyett mondjuk ac3 codecet akkor van még 6-channel discrete.
-
Visormail
addikt
válasz
Blabcsi
üzenetére
Elolvastad amit linkeltem? Az everest/aida adatait játék közben a rivatuner/afterburner tudja megjeleníteni, az is le van ott írva hogy hogyan.
ATT-ben pedig bekapcsoltad és nem mutatja? Én csak feltettem és az fps-t egyből mutatta játékok alatt, ez az alapértelmezett beállítás. Ki/be kapcsolni, pozícióját állítani az eszközök és beállítások/képernyő feliratok/osd fülön lehet. A listát kibővíteni ugyanitt a felugró osd fülön lehet és legyen mindig mutassa állásban, most nézem ott ha kipipálod a beépülő modult akkor a listájában amd és intel cpu core temp is van.
-
Visormail
addikt
válasz
Blabcsi
üzenetére
Nem írtad milyen vga-hoz. Az ATT tud kijelezni sok mindent játék alatt osd-be, de az csak ati/amd kártyákkal működik nvidiával nem és csak a vga-ra vonatkozó órajeleket, terheléseket, hőmérsékleteket, ventilátor sebességet, fps-t. Ingyenes, magyar, nem minden játék szereti.
Kártyafüggetlen megoldásról ami még a vga mellett a cpu hőfokot is mutatja csak egyet tudok [link], mondjuk ezzel aztán bármit ki lehet íratni. A rivatuner ingyenes, az aida nem de magyar továbbá címkéket egyelőre nem tud csak magában az értékeket így meg kell jegyezni hogy milyen sorrendbe raktad őket. [link], [link] tehát a címkék majd lehet hogy jönnek egy újabb verzióban de 3 értékhez valóban nem életbevágó, a rivatuner nálam működik az afterburnert nem próbáltam.
Én ennyiről tudok.
-
Visormail
addikt
válasz
tilinko70
üzenetére
EaseUS Data Recovery Wizard promóció
-
Visormail
addikt
válasz
randras
üzenetére
EaseUS Todo Backup Workstation promóció
-
Visormail
addikt
válasz
andy83
üzenetére
pl a Driver Identifier-t esetleg próbáld ki.
-
Visormail
addikt
válasz
w.miki
üzenetére
Írták a CloneDVD-t, szerintem is az a legjobb.
Egyébként most mind ingyenes valameddig:
WinX HD Video Converter Deluxe
WinX DVD Ripper Platinum
MacX DVD Ripper Pro
uRex DVD Ripper Platinum -
Visormail
addikt
válasz
royalka
üzenetére
Márpedig az lenne a legjobb ha aktiválnád neki a beépített vendég fiókot az a változtatásokat is elfelejti telepíteni se nagyon lehet benne, a tiedre meg egy jelszót. A windows (meg a többi os is) így lett megcsinálva hogy a felhasználók és a csoportok a jogok kiosztásának alapja.
Külső programok is leginkább csak olyanok vannak hogy lementi a rendszert és újraindításkor ugyanúgy tölti be mint volt és eldob minden változást amit a felhasználó csinált, pl Windows SteadyState, Wondershare TimeFreeze, Returnil System Safe, de neked ez ágyúval verébre lenne sokkal több pluszmunkával mint a vendég fiók.
-
Visormail
addikt
-
Visormail
addikt
-
Visormail
addikt
Ezt az allpmyapps-ot próbáltad is? Most nézegetem de nem mondhatnám hogy túl jól működik. Olyan programokat nem rak fel automatán amiket a ninite igen (pl skype, chrome) hanem csak letölti és utána ráiírja hogy klikk to install és ha rányomsz akkor végig kell menni kézzel a telepítésén. Az igaz hogy rengeteg program van az adatbázisában a ninitehez képest 100x annyi vagy nem tudom, és ha ezeket mind csak letölti és egy részét csendesen felrakja akkor nyilván így is sokkal gyorsabb mint ha nem használnánk semmit de azért ez furcsa. Ja a windows live messenger 2011-et meg le se akarja tölteni, azt írja hiba történt a letöltés során.
Aztarohadt a firefoxot meg angolul rakta fel, na én ezt a honlapot kukáztam is. -
Visormail
addikt
-
Visormail
addikt
mtv silverlightos műsor letöltéséhez pl mi működik jól? FF alatt a Download helper csak 2-400 bájtot szedett le.
-
Visormail
addikt
válasz
Psychonaut
üzenetére
Csökkentett mód parancssorral? Csak tipp nem próbáltam alóla formatálni.
-
Visormail
addikt
-
Visormail
addikt
válasz
Wolfskin
üzenetére
Az office telepítését is futtatás rendszergazdaként csináltad?
Egyébként nekem ez a jelenség xp-n volt a skype-al egyszer, minden indításkor végigment ez a konfigurálás csík és nem segített a program újratelepítése javítása sem, viszont ha létrehoztam egy új felhasználói fiókot abban nem jelentkezett a hiba így átköltöztem abba és a régi fiókot kitöröltem. -
Visormail
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Az komoly akkor, hát ez van én nem próbáltam.
-
Visormail
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
[link] itt azt írják hogy az ingyenesek közül az AVS Disc Creator és a Deep Burner tud szerkeszteni.
-
Visormail
addikt
válasz
Horka1
üzenetére
Giveaway of the Day - Connectivity Fixer Pro 1.1
Egyáltalán nem ismerem, nem szidni ha nem jó 
-
Visormail
addikt
válasz
Visormail
üzenetére
PING (Partimage Is Not Ghost) -- Backup and Restore Disk Partitions ezt is lehet usbről futtatni, de úgy látom szintén partíciót tud menteni, teljes hdd klónozás nincs benne

Can I boot on a USB flash drive ?
Yes. Thanks to Blas for the research & testing.
Mount your USB drive on Windows (say it's F: ), preferably FAT32-formated.
Copy the following PING files to it => kernel, initrd.gz, isolinux.cfg .
On F:, rename isolinux.cfg to syslinux.cfg .
Download SYSLINUX
Extract the file syslinux.exe from the file you've downloaded to your F: drive (it should be found here in the archive: x:\syslinux-3.51\win32\syslinux.exe)
Open a DOS prompt, and type: f:\syslinux.exe f: -
Visormail
addikt
Az Easy BCD programmal lehet berakni a boot menübe iso lemezképfájlokat is. Van itt olyan aki szokott próbálkozni vele hogy melyik programok működnek vele? Esetleg találkoztatok már olyan Víruskereső lemezzel ami nem akadt ki iso-ból indítva?
Amiket én kipróbáltam és működtek vele:
- Windows XP Live CD
- Windows Vista Live CD
- Windows 7 Recovery CD
- Ultimate Boot CD
- Hiren's Boot CD
- ERD Commander Boot CD
- Wondershare LiveBoot 2012
- Easeus Todo Backup Emergency Disk
- Easeus Partition Master Linux Bootable DiskAmik nem működtek:
- Avira Rescue Disk
- Kaspersky Rescue Disk
- Paragon Rescue Kit Free 11
- Paragon Backup & Recovery 11 Compact Boot CD -
Visormail
addikt
válasz
Elrood
üzenetére
Paragon Backup & Recovery 2012 Free Create bootable USB Flash drive, CD or DVD to recover your PC on demand
Giveaway of the Day - Paragon Backup and Recovery 11 Compact
Nincs mit, valamivel csak sikerül.
-
Visormail
addikt
-
Visormail
addikt
válasz
Visormail
üzenetére
PC Disk Clone X PC Recovery CD/DVD USB maker - PC Win Boot included FOR FREE!
Hiren's BootCD From USB Flash Drive
Szerintem az Ultimate és a Hiren BootCD-kben nem fogsz csalódni, mindkettő tartalmaz több klónozó progit is.
-
Visormail
addikt
válasz
Elrood
üzenetére
Clonezilla Live on USB flash drive
[link] Run Ultimate Boot CD from your USB memory stick. A script on the CD prepares your USB memory stick so that it can be used on newer machines that supports booting from USB devices. You can access the same tools as you would from the CD version.
-
Visormail
addikt
válasz
Eternitys
üzenetére
Csak egy ötlet, az egyszerű kikapcsoláshoz esetleg használhatnád a taskkill /F /IM valami.exe parancsot, csinálsz az asztalra/tálcára egy új parancsikont és ezt írod bele (a parancsikon tulajdonságai közt billenytűkombinációt is megadhatsz). A valami.exe helyére ugye azt írod be amit a feladatkezelőben látsz a folyamatok fülön amikor fut a program.
-
Visormail
addikt
válasz
HarryPotter
üzenetére
Azt hiszem:
saját oldal
promóció -
Visormail
addikt
válasz
sfdrakex
üzenetére
A 2 hét már letelt mióta regisztráltam a Becloud (Livedrive) promócióra és most sem írja sehol hogy próbaverzió lenne (a promócióban nagy betűkkel írták hogy its not a trial, totally free, stb), még mindig beenged sehol nincs rá utalás hogy lejár valamikor. Eddig elég biztató, 95.41 GB-ot feltoltam már.
Ill azt írták is hogy a Briefcase részét nem tudod elérni, az fizetős és plusz funkciókkal bővíti pl meghajtóként is felcsatolhatod a tárhelyet. -
Visormail
addikt
-
Visormail
addikt
A foobar2000-hez van SACD plugin, én csak DVD-A lemezt próbáltam a DVD-Audio plugin-el de azt iso-ból is megnyitotta úgyhogy szerintem menni fog.
-
Visormail
addikt
válasz
Mercutio_
üzenetére
Nem volt az szükségtelen, nyilvános gépek voltak és pár kiscsávó olthatatlan vágyat érzett hogy minden távozáskor hagyjanak maguk után egy kis ajándékot (meztelen nős háttérkép), amivel biztosítják történelmi halhatatlanságukat mint akik alkottak valamit az utókor számára

Viszont ha valaki úgy tiltja hogy félig akkor annak ugyebár semmi értelme, döntsük el hogy mit akarunk, ezek szerint van ahol még idáig se jutottak el. -
Visormail
addikt
válasz
H_András
üzenetére
Most itt tartok a feltöltésben:
Backup
23.47 GB / 512 GB
Files: 134 | Folders: 15Van hozzá egy kis backup segédprogram amiben ki lehet jelölni hogy melyik mappákat akarod feltölteni, szeretnéd e titkosítani az átvitelt, akarod e korlátozni a net sebességet amit igénybe vehet, beállíthatod hogy mennyi időnként nézze meg van e új tartalom a mappákban, láthatod mik várnak feltöltésre melyik megy épp és mekkora sebességgel. Meg van egy honlap ahol megnézheted a cuccaidat és letöltheted amelyik mappát akarod vagy az egészet. Csak egy gyors regisztráció kellett és küldték az adatokat, nekem nagyon működőnek néz ki egyelőre, mást nem tudok mondani.
-
Visormail
addikt
Hát ez nem is rossz, ingyenes 512GBos tárhely [link] én most próbálgatom.
-
Visormail
addikt
válasz
sfdrakex
üzenetére
Tehát hogy kijelezze a futó torrenteket de nem úgy hogy mindig az első 5öt a listából mint az alap gadgetek mert annak nincs sok értelme. Az lenne az igazi ha azokat mutatná amiket akkor látsz ha az utorrent programban az aktív kategóriára klikkelsz (azok vannak itt amik épp töltődnek is akár le akár fel és nem csak futnak). Ezt ahogy elnéztem nem nagyon lehet megoldani mert a webui-t nézik abba meg nem közli ezt az adatot az utorrent.
Az morrent viszont megoldotta hogy csak azokat mutassa amik épp letöltés alatt vannak, én ezzel is kiegyezek csak valamiért irgalmatlan memóriát foglal, jó bugos. -
Visormail
addikt
Találkozott valaki olyan utorrent gadget-el ami jó is?
Google-el kb 2-t találtam az utorrent vista gadget nevű totál fapados nem tud semmit. A morrent nevű már jónak tűnik első ránézésre, lehet benne választani némi kategóriát hogy melyikeket mutassa, mondjuk sajnos az aktív torrentek beállítás nem egyezik az utorrentben lévő aktív kategóriával hanem az összeset mutatja ami fut, viszont legalább a letöltés alatt lévőeket ki lehet választani az működik is. Eddig tartott a jó oldala, minden indulásnál kidob egy hülye ablakot a mobil távirányítós linkkel ami elég idegesítő, ezt is elnézném de ráadásul olyan memory leak van benne mint egy ház, ha fut pár órát egyszercsak azt veszem észre mindig hogy 500-1GB közt van a sgadget.exe úgy hogy csak ez az egy gadget fut
-
Visormail
addikt
válasz
BoogeyM@n.
üzenetére
Ha játékot akarsz felvenni akkor próbáld ki az xfire-t is hátha jobb egy fokkal.
-
Visormail
addikt
válasz
Mercutio_
üzenetére
Természetesen rengeteg ilyen van, példák ingyenesre:
http://ping.windowsdream.com/
http://clonezilla.org/
http://www.macrium.com/reflectfree.asp
http://www.easeus.com/disk-copy/Példák fizetősre:
http://www.acronis.com/homecomputing/products/trueimage/
http://www.symantec.com/region/hu/product/ng_index.html -
Visormail
addikt
Én csak ezt ismerem ami emailt ír ha változás van http://www.changedetection.com/ de nem túl jól működik, hiába állítok be neki egy oldal bizonyos aloldalát nem csak akkor emailezik ha oda tényleg új tartalom érkezik, hanem ha bármi kis hülye statisztikai rész változik hogy hányan látták az oldalt vagy akármi

-
Visormail
addikt
válasz
mimi_bacsi
üzenetére
[ Módosította: Parci ]
-
Visormail
addikt
válasz
andorra
üzenetére
Csak a MS virtual PC program ami 64 bites, az xp módban lévő Windows XP attól még ugyanúgy a 32bites lesz. A 64es xp az egy teljesen más tészta az biztos nem lesz benne.
De szerintem virtuális gépben nem fog működni a szkenner, erről már volt szó többször pl a virtualbox topikban, ez az MS VPC meg annál jóval kevesebbet tud. Csak az a jó benne hogy ezzel az xp móddal be tud épülni a 7esbe.
-
Visormail
addikt
Igen.
Microsoft Windows XP [verziószám: 5.1.2600]
(C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.C:\Documents and Settings\Webforras>shutdown /?
Használat: shutdown [-l | -s | -r | -a] [-f] [-m \\számítógépnév] [-t xx] [-c "megjegyzés"] [-d up:xx:yy]Nincs argumentum Ezen üzenet kiírása (ugyanaz, mint -?
-i GUI felület megjelenítése (elsőnek kell jönnie)
-l Kijelentkezés (az -m paraméterrel nem használható)
-s A számítógép leállítása
-r A számítógép leállítása és újraindítása
-a Rendszerleállítás megszakítása
-m \\számítógépnév A leállítandó/újraindítandó/megszakítandó távoli számítógép
-t xx A rendszerleállítás időtúllépésének beállítása xx másodpercre
-c "megjegyzés" Megjegyzés a rendszerleálláshoz (legfeljebb 127karakter)
-f Az alkalmazásokat figyelmeztetés nélkül bezárja
-d [u][p]:xx:yy A rendszerleállás okának kódja
u a felhasználói kód
p a tervezett rendszerleállás kódja
xx a fontos ok kódja (256 alatti pozitív egész szám)
yy a nem fontos ok kódja (65536 alatti pozitív egész szám) -
Visormail
addikt
Ezt láttátok mennyi O&O program van egyszerre promócióba? [link]
-
Visormail
addikt
Szoktak panaszkodni hogy a win vista/7 leválasztáskor már nem állítja le, nem áramtalanítja az usb-s vinyókat mint az xp, ez azt ígéri hogy megoldja meg még más dolgokat is tud usb safely remove (promóció még 1nap 17óra a lejáratig)
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mobil flották
- Filmvilág
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- FÉL Áron: NASCAR 25 - PC - Steam Kulcs
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Na mindegy akkor majd nézelődök a gugliba.

Egyáltalán nem ismerem, nem szidni ha nem jó