Hirdetés
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el!
HA KÉRDEZEL, EZEKRE AZ ADATOKRA SZÜKSÉGÜNK LESZ:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wsanyi
aktív tag
válasz Naturalist #73296 üzenetére
Szerintem sem, de majd meglátjuk.
Itt is egy érdekes teszt:
Tehát már most is fele-fele nyerés úgy, hogy még van mit optimalizálni. És ha valaki vesz egy jó lapot hosszú távra, akkor pedig nem kérdés, hogy AMD. Ami érdekes, az a Cinebench R15, mert ott jön ki igazán a CPu fölény. Ezért lenne jó, ha 1080 Ti-vel tesztelnék őket. Az i5 azt már tuti nem tudná kihajtani, mivel már a sima 1080-nal is 100%-on ketyeg...
Az éltető nap mindig süt, még akkor is, ha néha nem látjuk, mert eltakarják a felhők, vagy mert éppen éjszaka van.
-
nagyúr
válasz Naturalist #76025 üzenetére
Jogos... bár a konzolok miatt ez még jóval odébb lesz, addig kb lecseréli ígyis ugyis.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Olga80
csendes tag
válasz Naturalist #76920 üzenetére
Köszi. Nem tudom csak én vagyok-e béna de elképzelhető, hogy i5-8400-at egyik bolt sem árulja?
-
veterán
válasz Naturalist #78611 üzenetére
Tényleg, 3GHz-es i5-7400 alázza az i7-8700K-t, de akár mondhatnánk az i7-7700K-t is.
innen, ha valaki csemegézne(#78613) joysefke: ó, ezt nem tudtam, nem olvastam a tesztet, bevallom, csak a grafikonokat néztem meg náluk.
[ Szerkesztve ]
solfilo
-
edari
őstag
válasz Naturalist #78617 üzenetére
Mégis hogy tudná? Ipc-ben még mindig gyengébb, ahhoz hogy azt leküzdje órajel kell. Annyit viszont nem fejlődött. Nem tudom ki remélte hogy 8700k verő lesz. Szerintem senki.
Azonban ahhoz képest hogy csak csiszoltak rajta nem lett rossz. -
3800+
őstag
válasz Naturalist #78617 üzenetére
Melyik játékokban? A teszteket nézve szinte kivétel nélkül több fps-t produkál az i5-8400. Így ár-játékban nyújtott teljesítmény alapján még mindig az intel jobb. Talán ha lejjebb mennek a ryzen árak akkor esetleg, de annyit meg nem fog esni szerintem hogy megérje azt venni játékosoknak. Hangsúlyozom játékosoknak! És persze egy kis elfogultság is van bennem mert 1 hete újítottam a gépem i5-8400-as konfigra, sokáig gondolkodtam hogy megvárjam-e az új ryzeneket, de az a konfig többe került volna, és játékokban ahogy a tesztek mutatják gyengébb lenne. Akinek erősen limitált a pénztárcája, nem lő mellé továbbra sem egy i5-8400-as rendszerrel sem a mostani árak mellett. Számomra nem érte volna meg várni az új ryzenekre... tudom, ez egyéni vélemény.
MSI Z370-A PRO, XFX 6700XT, Intel i7-8700, AIO, 2x8+2x16 GB 2400Mhz
-
veterán
válasz Naturalist #84739 üzenetére
Az az igazság hogy mindenképp Intel fronton szeretnék maradni.
(#84740) mert_csokis
Mivel lap csere is lesz, ezért egy pár évig semmiképpen sem szeretnék venni procit venni. Van pár játék Oculus-ra aminél az ajánlott az i7 proci. Viszont az adott játék kevesebb FPS-el elketyegett 9600K procin is minden további nélkül. Annál gyengébbet semmiképpen sem vennék, illetve az F alapból kiesett mert jó ha van integrált gpu a prociba.
A teszteket amúgy elnézve tényleg nincs nagy különbség a 9400F illetve 9600K között. Csak ugye mivel egy darabig most nem akarok procit cserélni, jó lenne olyat venni ami valamennyire időtálló is lesz, ezért vacilálok nagyon azon hogy megvárom amíg kijön az i7-9700, vagy esetleg i5-9600K-ba beleugrok.iPhone 13 Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
KERÜLJÜK A "HIT-VITÁKAT"!
Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye elvakult fanatizmusnak.
Az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek!
KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el az Összefoglalót!
- Teszt AMD Ryzen XT: extra teljesítmény?
- Teszt Mit tud a Zen 2 az olcsóbb szegmensben?
- Teszt Szép touché, AMD: bemutatkoznak a Zen 2-es processzorok
- Teszt AMD Ryzen – a második menet
- Teszt Coffee Lake processzorteszt: LGA1151 újratöltve
- Teszt Ryzen 3, i5, i3 és Pentium – körkép az alsóházban
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Hír CES 2022: jócskán bővült lefelé az új Core sorozat
- Hír A régebbi DRM-ekkel gondjai lehetnek az Alder Lake CPU-knak
- Hír Keveri a Rocket és Comet Lake-et az Intel 11. Core generációja
- Hír Leleplezte az új generációs asztali processzorcsaládját az Intel
- Hír Töltelékfejlesztéssel fedi le a 7 nm csúszását az Intel
- Hír Kiengedte a tóból a régóta dédelgetett tigrisét az Intel
- Hír Hardveres szintre viszi a malware-ek elleni védekezést az Intel
- Intel I7 13700K 16mag/24szál - Új, Tesztelt - Eladó! 108.000.-
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- Intel Core i5 10th 10400f
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest