Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el!
HA KÉRDEZEL, EZEKRE AZ ADATOKRA SZÜKSÉGÜNK LESZ:
Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
-
nagyúr
Giga P35 DS4-em Normal (alap) feszen tud 460-as FSB-t teljesen stabilan. Nyilván feljebb is menne, de ez a RAM-ok vége.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
epidemic
tag
Sziasztok!
Először is Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Másodszor, ASUS P5K/EPU alaplaphoz keresek én egy jó procit, lehetőlek 20k körül. +/- 5k persze ez inkább plusz.
Köszi!
"Ami nem öl meg, az erősít!"
-
grewit
csendes tag
sziasztok!Kérdés Athlon X2 6000+ vagy 2.5Ghz Dual Core(E5200)?Mert a 2.66 Core2 az teszt alapján jobb.És mennyivel jobb amelyik jobb?Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
grewit
csendes tag
válasz zsolt1129 #11917 üzenetére
nem játszanék rajta hétköznapi használatra.Ami van laptopom abba egy AMD Athlon X2 1.9ghz es proci van és ezzel meg vagyok elégedve de viszont inkább az intel felé húzok mert ki tudja mi lesz az AMD vel.De akkor ezekszerint az E5200 az tudja azt amit a 6000+!?Húzva vagy gyárin?Meg ezek egy árba is vannak nagyjából.
-
addikt
Nem észrevehetően.A fogyasztás a fesz növelésével nő számottevően.
Q6600+DS3+8600 GTS alapon 193 Wh
Q6600+DS3+8600 GTS 2,4@3,1ghz terhelten,feszemelés nélkül 214 Wh
Nekem ez jött ki.A villanyóráról olvastam le(minden más le volt kapcsolva,csak a proci ment 100%-on)
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Q6600 a két proci közül.Valahol most van az a határ ahol az új játékok támogatni fogják a 4 magot(azt hiszem az UT is támogatja).A programokhoz meg kifejezetten.A komoly progik amiknek kell a teljesítmény mind támogatja a 4 magot.
A GTA4-hez a quad ajánlott,mert a ahhoz 4 ghz-es duo sem elég néha
Nekem vista alatt 3-4%-on megy a proci,a haveromnak egy E7200-e van és 12-13%-on ment,néha 20%-on.Én még nem láttam 10% fölött a sajátomat -
addikt
-
Kommy
veterán
Sziasztok azon vaciálok hogy melyik procit érdemesebb megvenni:
egy q6600-at vagy egy q9300 -ast, vagy q8200, természtesen a q9300-ast?
És halehet egykis idoklással
Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Jó lesz, ha nem kell nagymértékű tuning. Olyan 3 - 3.3GHz környékén fog menni húzva. A Kentsfield magasabbra megy, de ugye kazán.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Kommy
veterán
Nagymértékű nem kell, egyenlőre majd meg kelle ismerkednem az intellel ,az utolsó egy 233MMx-es proci volt, Meg azért szerintem még alapon is elég nagy előrelépés lenne a 2600MHz-re húzott X2-után. Nekem az a 3 GHz-bőven elég lesz egy ideig, Remélem azért 1,5-2 évig procira em kell költenem majd. És neked is köszönöm a választ.
-
Zotya984
senior tag
Hali
nem játékra hanem minden napi alkalmazásokra (winrar, CS3, filmkonvertálásra stb ) kellene proci.
olyan 20k környéke max. Elképzelés E5200 vagy X3 8650. Tuninghoz sajna nem értek és nem valószínű hogy megfogok tanulni.
Mit javasoltok?"Tiszteljük meg egymást azzal, hogy válaszolunk a privát üzenetekre"
-
1010
őstag
hol a legolcsobb most egy core2duo proci?
-
Zotya984
senior tag
E5200 ilyen árakon megy az E7200 meg ennyiért mennek. Ha van olcsóbb arról nem tudok.
Remélem tudtamsegíteni."Tiszteljük meg egymást azzal, hogy válaszolunk a privát üzenetekre"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
KERÜLJÜK A "HIT-VITÁKAT"!
Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye elvakult fanatizmusnak.
Az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek!
KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el az Összefoglalót!
- Teszt AMD Ryzen XT: extra teljesítmény?
- Teszt Mit tud a Zen 2 az olcsóbb szegmensben?
- Teszt Szép touché, AMD: bemutatkoznak a Zen 2-es processzorok
- Teszt AMD Ryzen – a második menet
- Teszt Coffee Lake processzorteszt: LGA1151 újratöltve
- Teszt Ryzen 3, i5, i3 és Pentium – körkép az alsóházban
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Hír CES 2022: jócskán bővült lefelé az új Core sorozat
- Hír A régebbi DRM-ekkel gondjai lehetnek az Alder Lake CPU-knak
- Hír Keveri a Rocket és Comet Lake-et az Intel 11. Core generációja
- Hír Leleplezte az új generációs asztali processzorcsaládját az Intel
- Hír Töltelékfejlesztéssel fedi le a 7 nm csúszását az Intel
- Hír Kiengedte a tóból a régóta dédelgetett tigrisét az Intel
- Hír Hardveres szintre viszi a malware-ek elleni védekezést az Intel