Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
losther
csendes tag
Sziasztok,
nyomtatót szeretnénk venni - nem nagyon drágán (max 40-50e) - ami fontos:
-szkenner, fax, stb. - semmi ilyen nem kell, csak nyomtató
-szép, színhelyes képet adjon (akár fotónyomtatásra is - bár azt hiszem ez kicsit túlnő a pénzünkön);
-heti 10-30 fekete-fehér A4-es oldal nyomtatására; (és havonta 15-20 A3-as tervrajzra, vagy színes képre),
Úgy láttam, hogy 30-50e környékén már lehet A3-as nyomtatókat is kapni, legjobb lenne valami ilyen, de nem vagyok benne biztos, hogy túl jü minőségűek..
Ha valaki tud ilyet, előre is nagyon köszi. -
losther
csendes tag
sziasztok, nyomtatót szeretnék venni, A3 max. méretben szeretnék nyomtatni, ha lehet ilyet írni, akkor minél olcsóbban, de jó minőségben. főként tervrajzok, renderelt képek, fényképek nyomtatására, szóval tintasugaras gépre gondoltam, de nem nagyon értek hozzá, csak ezek tűntek a jobb választásnak ilyen célra. ha ennyi infoból bárki tud segíteni azt nagyon megköszönném
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan nyugta és blokk nyomtató USB-s Android iOS Win Linux Mac kompatibilis eladó olcsón
- Cipherlab CL1500P vonalkód olvasó állvánnyal
- HP LaserJet Pro M404dn (W1A53A) nyomtató
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon! 500.000 Ft egyben az egész 18 mill. helyett
- Canon Pixma TS705A (3109C026) WIFI, tintasugaras egyfunkciós használt nyomtató
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest