Hirdetés
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Kempingezés és sátrazás
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
Misi1980 #18786 üzenetére
Agyrém!
Tényleg sikerülni fog, hogy minden héten legyen mit nyomtatni?
Nekem ha nem kell semmit sem nyomtatnom, akkor nagyon nehezen veszem rá magam hülyeség kinyomtatására még abban az esetben is, hogy 1 Ft körül van a festék költség. És nem az 1 Ft-ot sajnálom, hanem látszólag értelmetlen dologra időt pazarolni. (Nekem olyan nyomtatóm van, mely automatán tisztítja a fejét, így ez a probléma nem az én vállam nyomja.)Árukereső alapján abba a patronos Canon nyomtatóba egy készlet tinta 18.000 Ft-ba kerül. Ez hivatalos adatok alapján 400 fekete és 180 színes oldalra elegendő.
Annak a feleslegesen kinyomtatott oldalnak szükségszerűen színesnek kell lennie, így minden egyes felesleges (vagy hasznos) oldal 100 Ft-ba kerülne. Ha csak a színes patron árát + postaköltséget nézzük, akkor is 70 Ft/oldal.
Viszont ha a 18k-s patron-készlet árát hozzáadnád a nyomtató 27.000 Ft-os árához, azért már színes tintatartályos nyomtatót lehet kapni, mellyel 1-2 Ft lenne a lapköltség, és alapból 3.500-5.000 oldalra elegendő tintát adnak hozzá, nem csak 120-180 oldal kinyomtatására elegendő "bevezető" mennyiséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- Fűnyíró topik
- Futás, futópályák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Robogó, kismotor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- HP LaserJet 3020 többfunkciós nyomtató
- Xerox B225V DNI ÚJ nyomtató
- Hibátlan nyugta és blokk nyomtató USB-s Android iOS Win Linux Mac kompatibilis eladó olcsón
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon! 500.000 Ft egyben az egész 18 mill. helyett
- Kyocera FS-4200DN illetve Ecosys P3055dn laser nyomtató kiárusítása!!!AkciÓÓ!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest