Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PociAti

őstag

válasz Misi1980 #18786 üzenetére

Agyrém!

Tényleg sikerülni fog, hogy minden héten legyen mit nyomtatni?
    Nekem ha nem kell semmit sem nyomtatnom, akkor nagyon nehezen veszem rá magam hülyeség kinyomtatására még abban az esetben is, hogy 1 Ft körül van a festék költség. És nem az 1 Ft-ot sajnálom, hanem látszólag értelmetlen dologra időt pazarolni. (Nekem olyan nyomtatóm van, mely automatán tisztítja a fejét, így ez a probléma nem az én vállam nyomja.)

Árukereső alapján abba a patronos Canon nyomtatóba egy készlet tinta 18.000 Ft-ba kerül. Ez hivatalos adatok alapján 400 fekete és 180 színes oldalra elegendő.

Annak a feleslegesen kinyomtatott oldalnak szükségszerűen színesnek kell lennie, így minden egyes felesleges (vagy hasznos) oldal 100 Ft-ba kerülne. Ha csak a színes patron árát + postaköltséget nézzük, akkor is 70 Ft/oldal.

Viszont ha a 18k-s patron-készlet árát hozzáadnád a nyomtató 27.000 Ft-os árához, azért már színes tintatartályos nyomtatót lehet kapni, mellyel 1-2 Ft lenne a lapköltség, és alapból 3.500-5.000 oldalra elegendő tintát adnak hozzá, nem csak 120-180 oldal kinyomtatására elegendő "bevezető" mennyiséget.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés