Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cruncher
csendes tag
válasz voroshazigy #10139 üzenetére
-
Cruncher
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni az asztali gépem mellé egy hordozható társat is.
Nagyon fontos számomra az ár/érték, inkább kiadok többet egy tutibb vételért.Reggel elvinném magammal, egyetemi jegyzetelés lenne a legfőbb dolga, szóval az akkumulátor ideje nagyon fontos lenne,de netezés, zene, film is a feladatok között lenne, otthon keveset lenne használva, de előfordul, hogy sok időt töltök hazulról távol, ilyenkor esetleg játszanék is rajta, de ez csak sokadlagos szempont. Viszonylag sokat utazok így fontos a hordozhatóság és a strapabírás.
A Lenovo G580, illetve a Toshiba L850 volt amiket nézegettem, a belső nagyon tetszik, de talán nekem nem a legalkalmasabb gépek, akármennyire szimpatizálok velük.
Kisebbesek közt néztem ezt és ezt. Sajnos almás termékekre nincs pénzem.Ezekről tudtok valamit?
Érdemesebb lenne egy 15ös gép, ami sokkal inkább megfelel minden feladatra, vagy van valami nagyon jó vétel a kisebbek közt is? -
Cruncher
csendes tag
válasz darvak #10280 üzenetére
Tetszik ez a gép, és természetesen nem csak jegyzetelésre használnám, munkára is, ha már veszek egy gépet, egyéb esetben a nagyobbak szóba sem jöhettek volna.
Ezért vacillálok a jobb munkaeszköz vagy a jobb jegyzetgép "típusok" között, illetve hangsúlyoztam az akkumulátor időt, mert az mind a két esetben fontos, hogy legalább 5-6 órát bírjon. -
Cruncher
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest