- GAI: Poor Volta...
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cruncher
csendes tag
-
Cruncher
csendes tag
válasz
darvak #10280 üzenetére
Tetszik ez a gép, és természetesen nem csak jegyzetelésre használnám, munkára is, ha már veszek egy gépet, egyéb esetben a nagyobbak szóba sem jöhettek volna.
Ezért vacillálok a jobb munkaeszköz vagy a jobb jegyzetgép "típusok" között, illetve hangsúlyoztam az akkumulátor időt, mert az mind a két esetben fontos, hogy legalább 5-6 órát bírjon. -
Cruncher
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni az asztali gépem mellé egy hordozható társat is.
Nagyon fontos számomra az ár/érték, inkább kiadok többet egy tutibb vételért.Reggel elvinném magammal, egyetemi jegyzetelés lenne a legfőbb dolga, szóval az akkumulátor ideje nagyon fontos lenne,de netezés, zene, film is a feladatok között lenne, otthon keveset lenne használva, de előfordul, hogy sok időt töltök hazulról távol, ilyenkor esetleg játszanék is rajta, de ez csak sokadlagos szempont. Viszonylag sokat utazok így fontos a hordozhatóság és a strapabírás.
A Lenovo G580, illetve a Toshiba L850 volt amiket nézegettem, a belső nagyon tetszik, de talán nekem nem a legalkalmasabb gépek, akármennyire szimpatizálok velük.
Kisebbesek közt néztem ezt és ezt. Sajnos almás termékekre nincs pénzem.Ezekről tudtok valamit?
Érdemesebb lenne egy 15ös gép, ami sokkal inkább megfelel minden feladatra, vagy van valami nagyon jó vétel a kisebbek közt is? -
Cruncher
csendes tag
válasz
voroshazigy #10139 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Fujitsu Lifebook E546 (i5 6300u, 8GB DDR4, 256GB SSD)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (79)
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT HUN
- Lenovo Thinkpad P53S - 15.6" - I7 8565U 1.80GHZ- 16Gb ram - Nvidia P520
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged