Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikaa
aktív tag
válasz gaborn1 #158825 üzenetére
Igen, tudom.. Az az igazság, hogy egyik ismerősöm kért meg, hogy keressek a következők alapján, de én is mondtam, ennyi pénzért, jobb, ha használtat vesz. Azért kérdeztelek meg titeket, mert tanácstalan voltam ennyi pénzért. Köszönöm válaszaitokat, lesz majd valahogy!
-
nerozol
tag
válasz gaborn1 #163131 üzenetére
(#163130) Gzu73 és (#163131) gaborn1:
Köszönöm hozzászólásaitokat, tanácsaitokat, nekem nem is tűnt fel, hogy mennyit számolnak fel memóriákra pluszba. Sajnos szükségem van a 32 GB, de természetesen nem minden áron, valamelyik program még ennél is többet kér . Akkor alkudok nézelődök, hogy lehet legjobban kihozni a cuccot. -
Gzu73
tag
válasz gaborn1 #163131 üzenetére
azért linkeltem az usanotebook-ot, mert ott kérhetsz memóriabővítést és/vagy hdd-t, ssd-t, de te tudod konfigurálni és viszonylag normális áron. le kell görgetni a műszaki adatokhoz és lehet pipálgatni mit kér bele. ráadásul az alapkonfig drágább egy tízessel, de ha kér bővítést, már jobban jár, mint a mysofttal.
pl a 32 gb ram kijön 54 ezerből, de ha kér bele egy 1000-es hdd-t és egy 256 m.2 nvme ssd-t akkor összesen 591-ből kijön.
ez főleg akkor jó ha nem tudja a bővítést maga megcsinálni, vagy nincs kivel megcsináltatni. sztem ez még viszonylag elfogadható ár, a mysoft-hoz képest mindenképpen. -
-
veterán
válasz gaborn1 #165266 üzenetére
Lehúzós Típusú Találkozások
Igaz, Murder?
Ismerősömet egy roma faszi húzta le 30 ezerrel a jófogáson hasonló módszerrel. Az a szállítási költséget kérte előre, nagyon jó árú termékekért. Aztán fapapucs. Most körözés van ellene, de ez vagy ha lesittelik, sem adja vissza a károsultak pénzét (volt több tíz, üzletszerűen elkövetett).
Jó, hogy megosztottad és most már tudjuk, remélem nem húz le innen senkit.
[ Szerkesztve ]
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
manieeec
tag
válasz gaborn1 #165266 üzenetére
Őszintén szólva elég szimpatikus eladónak tűnik, még decemberben beszéltünk egy lehetséges PS5-ről (igen, előre mondta hogy nem tuti hogy kapni fog) előreutalással foglaltam (60k). Majd az ünnepek előtt magától írt, hogy sajna idén már nem fog összejönni és egyúttal vissza is utalta a foglalót. Egyébként én is azt néztem, hogy bomba ár, de nem lehet hogy a refurbished kategória miatt?
-
veterán
válasz gaborn1 #165323 üzenetére
+1
Gamer gép nem a sokórás üzemidőről híres. Nem is erre gyártják. Az 5-6-7 óra a gyakorlatban a 13-14"-os ultrabookok üzemideje (nem kell a katalógusadatokat elhinni.)
A komoly VGA-s gépekben nincs integrált VGA (RTX 2070, 2080), tehát mindig a dedikált kártya megy. Én az Omen 17-est kb. 2 órát tudom netezéssel akkuról használni.
Lehet venni GAMER gépet kisebb VGA-val, ahol még van integrált is, ott valamivel hosszabb lesz az üzemidő, de 5-6-7 óra semmiképp.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
-
Pano
addikt
válasz gaborn1 #165498 üzenetére
Külföldön vásárolt/itthon nem érvényesíthető. Elveszett a számla/garancia jegy (acernél azt hiszem nem elég csak a s/n, de lehet tévedek), bár ezek elvileg pótolhatóak ha csak közben nem szívódott fel az a cég ahol vették.
Valami miatt garanciavesztes lett csak saját költségen meg lett javítva.
Lopott.
Estébé, estébé...[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz gaborn1 #165498 üzenetére
Egyfelől a szürkeimport miatt, másfelől ennek egymilliárd oka lehet. Olyan garipapírokat mutatnak meg néha emberek, hogy sajtpapírnak sem nevezném. Mindezek "hivatalos" eladásokként vannak fent az aprón. Balkánon ez van sajnos.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
-
pinnacle
nagyúr
válasz gaborn1 #165575 üzenetére
Köszi! Újraindítás után megjavult.
2020/11/08 gyártású. Samsung SSD van benne. AUO B173HAN04.4 paneles.
Ez van a Dell G7-ben is
Színek jók, fényerő lehetne egy kicsit több is, világos szobában maximum fényerő kell. Ha valaki asztalon tartja szerintem ez jobb méret, mint a 15,6". Igaz ha valakinek nem fontos a mobilitás akkor jobb a mini PC+monitor vagy az All in one PC.Tikakukac jó lesz ez, csak ne kerüljek a TMX-hoz. Gamer topikban azt írták, hogy a Legion-t nem is ott szervizelik. Info-t még nem erősítették meg.
Nem tudom, hogy ez a nehezebb fedél nyitás a 17,3" jellemzője vagy tényleg feszül a zsanér. Volt ilyen gondom Acernél is, el is tört a fedlap, mondták kár, hogy nem vittem be hamarabb, mert ezen lehet lazítani. Csak ugye ha mégis a TMX szervizeli, akkor a szétszedés közben újabb gondok lehetnek.[ Szerkesztve ]
-
Csápájev
őstag
válasz gaborn1 #167230 üzenetére
Bevallom ez az í betű engem is kicsit aggaszt,mert egész álló nap gépelek rajta,nem tudom mennyire tudnám megszokni.
A Hp nyilván olcsóbb,jóval... [link]
Az SSD is nagyobb a HP-ben, viszont ebben a Dellben meg van egy normális videókártya.
(NVIDIA® GeForce® MX330)
150-ért kerestem,aztán 200 ért, aztán 240 a Hp pavilion,most meg már 270-nél járok -
Dhampir
félisten
-
Dhampir
félisten
válasz gaborn1 #167262 üzenetére
Ez jogos, de a Vostro eleve nem játékra van kitalálva. Ennyi pénzért, amennyibe az MX330-as variáns kerül, lassan már közelítünk a Dell G5 5500 árához, ami pillanatnyilag legolcsóbban 309 900 Ft-ért érhető el.
(#167261) AxBattler
Ennek utána kellene nézni. Mindenesetre például Linuxon folyamatos az Intel driveres támogatás, ha jól tudom, nem beszélve egy másik gyártó termékének, a Radeonoknak a driver-fejlesztéséről.
Itt inkább azzal lesz probléma, legalábbis félő, hogy a dGPU-nak köszönhető gyakori termikus hatások miatt a hardverkonfiguráció esetleg nem fogja megélni az Intel driver támogatásának befejeződését.
[ Szerkesztve ]
-
hódmaci
senior tag
válasz gaborn1 #167298 üzenetére
"Az lehet a gond, hogy 2-4 hónap még soká lesz."
Hozhatom előrébb a dátumot. ez csak tervezett idő, de ha most rögtön van valami jó ajánlat akkor üsse kő.
" Ha ragaszkodsz ahhoz az oldalhoz"
Nem, nem ragaszkodom. Csak azt leltem.
Lehet máshonnan is csak legyen számla illetve garancia.Köszönöm a tanácsokat.
[ Szerkesztve ]
Hölgyeim! Azt tesszük a kirakatba ami eladó.:)
-
veterán
-
smallcurrant
tag
válasz gaborn1 #170220 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ.
Kerestem teszteket és a fényerő erősségét találtam negatívumnak a Dell-nél, de lehet abba is hagyom a keresést, hogy ezzel a tudattal lazán emgrendeljem.
De az egyikben van 12 GB RAM egyben , míg a másikban 16 GB egyben. Vagy nem jól értelmezek valamit? -
veterán
válasz gaborn1 #170220 üzenetére
TMX szerviz, a Lenovo konzumer gépeinek a márkaszervize, nagyon messziről kerülendő. Egy lehúzós, hazudozó csaló banda, borzalom. Ha Lenovot veszel és elromlik, totál szívás lesz. Ezért nem ajánlja itt senki ezeket.
Most te is megerősítetted sajnos.
-
Silverboy
aktív tag
válasz gaborn1 #170256 üzenetére
leghitványabbak egyike "sajnos"... .
Alultervezett, alul kivitelezett, egyszerűbb lenne felsorolni mi jó benne, ha bármi is jó benne.
[ Szerkesztve ]
„Nem lehet csak úgy hiperűrsebességre váltani. Ha nincsenek pontos koordinátáink, a végén még nekimegyünk egy bolygónak vagy egy szupernóvának! Aztán akkor jóccakát!”
-
sixpak
nagyúr
válasz gaborn1 #170282 üzenetére
Köszönöm a választ.
Taltam Lenovo Ideapad 5, Ryzen 5 4500U-val gépet, 220 ezer, pont annyi, mint a HP...gondolom egyformák nagyjából.
Akkor ezek az I3-k nem annyira frankók IGP szempontból, mint a Ryzenek?
Akkor az Intelt elengedem, köszi.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Dhampir
félisten
válasz gaborn1 #170282 üzenetére
Igen, ez még drágább HP (Omen) esetében is így van az "í" betűvel és még például a HP 470-nél is.
Megszokás kérdése vagy nem megszokásé, ha valaki ragaszkodik az adott masinához és ez zavarja, akkor elképzelhető, hogy csak külső billentyűzettel fogja korrigálni.
Hogyan fürödtél be a másik gyártó garanciájával, ezt meg lehetne osztani?
(#170280) Krisztián980
Köszönöm szépen, hogy megírtad.
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
-
veterán
-
veterán
válasz gaborn1 #172576 üzenetére
Tápról is ment, most megint elindítottam, 3,34GHz-en megy. Ryzen 5-5500U procis a gép. Friss, szűz win11 van rajta, nincs HP teljesítmény-kezelő program. A biosban nem állítottam semmit, a legfrissebb van rajta amit a win update talált.
2 perc után visszaállt 2,6 GHz-re a proci, a terhelése 100%-os...
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz gaborn1 #172583 üzenetére
Nagy felelősség sok pénzért gépet ajánlani. Új gépnél legrosszabb esetben még vissza lehet küldeni, ha valami nem klappol (nyilván ne arra játsszon a felelősségtudatos vásárló).
Használt gépet játékra és sok pénzért venni rejt kockázatokat. Sokat forrósodtak már azok az alkatrészek a használata során.
Ebben az esetben őket kérdezném meg a legjobb ajánlatért:
Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Elektromos autók - motorok
- Derail Valley
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest