Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz Gzu73 #106402 üzenetére
Biztos senki nem próbálta még egyiket sem azért minden második ajánlat ez, és azért kaptad te is...
Az, hogy neked SSD-s kell vagy sem te tudod, van olyan kiadás is, kérdés mikor mi kapható.
(#106403) fungi: mivel az egy ultrabook amit 15"-ban nem találsz így nem lehet mondani.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
-
Khelben
nagyúr
-
Khelben
nagyúr
válasz Gzu73 #132766 üzenetére
Nagyobb előnyt ad az erősebb vga, mint az erősebb cpu, így az i3+950m párost választanám.
(#132767) Devod: legolcsóbban HP 8540p, de én ilyen öreg gépet már nem vennék. Jobban járnál egy 8570p-vel. Programozáshoz a szabvány 1366x768-nál mindenképp nagyobb felbontásra lesz szükséged.
[ Szerkesztve ]
-
hallador
addikt
válasz Gzu73 #138748 üzenetére
Mondom mi a probléma. Az A514 ugyanaz a kategória, mint a HP 250 ami ugyan megengedi ezt a lehetőséget, de ami igazán jól is csinálja ezt a mókát azok a gépek kihaltak. Az az ma a Workstationok tudják ezt jól.
Abba a gépbe nem tennék semmilyen plusz hdd-t, mert a hűtése nem arra készült. Sem a váza nem tudja igazán jól lekezelni az ilyen helyzetet, lehetőség van rá, de igazából nem egy ajánlott dolog.Tegyük fel egy HP ProBook 6460B aminek a váza masszív, oda simán beletettem, és nem is okozott problémát, egy Latitude E5440-ben ugyanez a móka már nem annyira volt jó ötlet, ment is bele SSD a caddy-be.
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
hallador
addikt
válasz Gzu73 #138750 üzenetére
Akkor nem, ha adattárolás, vagy mentés a cél, akkor akkora baj nem lehet én VM-eket futtattam a 2. hdd-ről. Nekem azért melegedett igazából.
Azért egy WD Blacket nem tennék bele. De egy 5400 és adattárolás mellett azért még OK lehet. Ha viszont folyamatosan terheled, akkor azért meggondolandó.The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
hallador
addikt
válasz Gzu73 #138757 üzenetére
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
hallador
addikt
válasz Gzu73 #138762 üzenetére
Bocs jogos igazad van.
Nem nagyon találtam semmilyen doksit a caddy-ra vonatkozóan.
De szerintem, ha a fedlapot leszeded, akkor az odd-t általában egy csavar tartja, azt kell megtalálnod, lehet, hogy a fedlapot tartó csavar lesz az egyik és kihúzni az odd-t és a helyére tenni a caddy-t. Ezt kicsavarva, csak ki kell húzni.Ilyen esetben az szokott inkább a problémás lenni, hogy az ODD-től le kell "heggeszteni" a fedlapot, amit aztán fel kell pattintani a caddy-ra. Ez a fedlap nem egyszer eltörik, ha nem figyel oda aki leszedi.
-
Tikakukac
titán
válasz Gzu73 #152429 üzenetére
Kell bele SSD meg még 4 GB RAM és 2-3 évig ez a gép még elég lesz nagyon lazán.
Sly189: Első kérdést neked kell tisztázni: mennyire fontos, hogy hajtogasd meg nyomkodd. Ha igen, akkor 200 Mátyás ide elég vékonyka lesz.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz Gzu73 #152567 üzenetére
Nem csodálom, ha nem tudod, akkor is ritka volt, mikor kijött a gép, azóta meg kb. nem is létezik. Azért cache, mert nem tud róla bootolni. Szerintem a létező legnagyobb 256-os volt, de ilyet sosem láttam élőben.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Pano
addikt
válasz Gzu73 #159387 üzenetére
Hát, elsősorban a lokalizált gyártói honlapnak érdemes hinni, nem?
Amúgy ez könnyen orvosolható, ha mégsem az: visszaküldöm. Bár tesztekben is IPS-t írnak (vagy VA-t). De csak a 14"-os esetében.
Igazából megveszem én a Probookot ha van értelme a felárnak, de ha nincs akkor csak azért mert probook semmi értelme megvenni.[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Gzu73 #159532 üzenetére
A Pentium Gold az közvetlen az i3 alatt vna, azzal én még átlagos használatra megvenném.
Jobb mint az N4000-es rettenetek Nézd meg a speckókat.
@Gzu73: Egy 7. generációs i3-as SSD-vel elég gyors, és 8GB DDR4 is van benne.
Én irodai célra egy i3-5005-ast használok, 250GB-os SSD-vel. Nem igazán érzek akadozást és lassúságot..
Még egy NVMe SSD-vel szerelt asztali gépnél se mondom meg böngészés és excel alatt, hogy most i3 vagy i5 van benne..
Nem videót vágni veszik.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
-
Tikakukac
titán
válasz Gzu73 #161798 üzenetére
Mivel nincs online összeköttetés így közvetlen eladáskor a gép gyártójával, így azt fogod látni, hogy mikor shippelték ki a gépet és jellemzően egy alap garit, ergo 1 évet.
Ha nagyon akarod HP-t hívd fel vagy küldj üzit és beírják neked. Egyébként a számla a nyerő mindig. Onnantól indul a garid, bármit írjon bárki és bárki, az a dátum lesz a start.
-
Tikakukac
titán
válasz Gzu73 #161806 üzenetére
Igen, nos, itt az lenne ugye a bugisabb, ha a kisker-disztri-gyártó vonalon vagy kisker-gyártó szinten ez az infó eljutna automatikusan, kvázi azonnal. Nem nagyon ez a trend, de úgyis van itt 1-2 PR-es aki olvasgat némában, írja meg másnem priviben mi a jövő
Ha nincs számla úgyis macerásak a garizások, tehát ez szerintem még annyira nem gond, ez az oldal inkább a lokalizáció, gyári konfig és ehhez tartozó driverek miatt érdekes.
A gari sokadlagos szempont, mert mondom, legtöbb esetben, főleg konzumerben SN-re javítás azért nem sűrű program. Üzleti gépeknél igen, de az ugye más kávéház, mert szinte mindegyik céges vásárlás. Számlát mindig mindenki rakja el és digitalizálja is. Jogilag az mindent visz.A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
fordjee
aktív tag
válasz Gzu73 #161806 üzenetére
Alapból 1 év van a Hp notikra, de mindegyik mellé jár plusz 2 év garancia kiterjesztés, ezt külön tételként számlázzák a nagykerek. 3 év lesz belőle, aggódni nem kell, egy picit utánajarni igen. Én hardverapróról vettem renew hp oment, nem töltött, felhívtam a Hp szervizt , mondta a pali meddig garanciás, mondtam hogy nem úgy van az, számlától számított 2 év (renewra 2 jar), mondta küldjek egy számlamásolatot és javitják.
fordjee
-
gaborn1
tag
-
memorix
aktív tag
válasz Gzu73 #179483 üzenetére
1)
ASUS VivoBook S14 M3402QA OLED NumberPad - Ryzen 5 5600H, 14, 512 GB, 16GB, Radeon Graphics 269eft
2)
ASUS Zenbook 14 UM425QA NumberPad - Ryzen 5 5600H, 14FULL HD, 512 GB, 16GB, Radeon Vega 7 Graphics, Asus védőtok, USB to RJ45 átalakító 289eft3)
ASUS Zenbook 14X UM5401QA OLED NumberPad - Ryzen 5 5600H, 14, 512 GB, 16GB, Radeon Graphics, Win11, ASUS védőtok 299eft
láttam ezt használtan is 2 év garival jelentősen olcsóbban...
-
veterán
válasz Gzu73 #179561 üzenetére
Az eredeti kérdésedre:
én ebben a hsz-ben bemutattam egy 13,3-as 16:9 laptopot,
magyar bemutató weboldala itt, globális adatlapja itt.
Fura helyzet állt elő,
a 470nit fényerejű IPS kijelzős gép (B5302CBA-L50329) 310.000.- Ft-ért most elérhető,
míg a 300nit fényerejű (B5302CBA-EG0328) valamivel drágább...
cikkszámokhoz segítségül:
B5302 (B5 széria) 3=13,3"
B5402 (B5 széria) 4=14"
CEA C=normál, nem-érintős, E=Intel 11.gen
CBA C=normál, nem-érintős, B=Intel 12.gen
FEA F=Flip, érintőkijelző, E=Intel 11.gen
FBA F=Flip, érintőkijelző, B=Intel 12.gen
Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest