Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pano

addikt

válasz manieeec #165268 üzenetére

Tehát adtál neki 0% kamatra 60.000 Ft-ot kölcsönt. :D Igen, ilyen csalók is vannak...akik nem nyúlják le konkrétan a pénzed, csak kölcsönző banknak néz. Természetesen ingyen.
    Addig meg lehet éppen megforgatta és csinált belőle mondjuk 100 ezret. Te meg kaptál belőle 0 Ft-ot, de legalább nem volt nálad a pénz.

[ Szerkesztve ]

• Tikakukac

titán

válasz manieeec #165268 üzenetére

És most őszintén, mi rajta a refurb? Meg hogyan lesz a 2 év gari rajta? Kölcsönözte a pénzedet kicsit. Amíg jól tolja, addig nincs gond. Ha bukó van, akkor a nick viszlát és te meg nézel ki üres tekintettel az ablakon. Nekem van pár ilyen utalós sztorim. Egyikben sem láttam viszont a pénzemet :B

Jelenleg az aprón van maximum 5-10 ember, akitől vennék úgy laptopot, hogy adok előre pénzt neki, bármennyit is. Ebből 1 olyan van, aki 0%-os számlára dolgozik, tehát kvázi kereskedő, az összes többi "nagymenőről" itt ebben a szent pillanatban tudnék megosztani több száz privátot, amikkel megbombáztak az évek során, hogy amúgy a full tökéletes értékeléses emberünk miket be nem játszott és csinált már. Ebből nekem személyesen is vannak igen durva kalandjaim, 1000 feletti pozitívas emberek úgy lemennek 5-10k-ért a mélységekbe, hogy el sem hiszed. Előző héten is volt egy ilyen sztori az egyik "nagy nevű" hely gépével, ami finoman szólva is moslék volt, nem pedig "újszerű". Meg jött 2 másik privi is közben, hogy amúgy tudod-e... igen, tudom, hogyne tudnám.
    Kész a konyhafelújítás majd ezeket a sztorikat csokorba összeszedem, aztán kicsit megcsapkodjuk az arcokat. Rohadtul ideje, nagy az elkanászosodás és az emberek valamiért nem lépnek.

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés