Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borote
addikt
válasz Kephamos #9520 üzenetére
Sajnos az elvárásaidnak megfelelő gépek nem 300k-ba kerülnek, hanem 400-450 és a fölött kezdődnek, ezek ugyanis a Workstation modellek, Dell Precision M6600 és M6700, illetve HP EliteBook 8760w és 8770w
Ennyi pénzért amit leginkább tudok ajánlani, hogy se hűtésben, se minőségben, se teljesítményben ne legyél hátrányban, az egy Asus G75, csak kicsivel a kereted fölött.
Ennél olcsóbban szerintem nincs olyan gép, amit érdemes lenne megvenni ilyen igények mellett.
Esetleg egy Inspiron SE 7720, de ezt a gépet egyáltalán nem ismerem még.(#9521) btudos: Y780 sajnos nem létezik, az 580 pedig csak 15"-os
(#9523) Kephamos: 340k, lásd link
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Borote
addikt
válasz Kephamos #13397 üzenetére
Oszt' elsőre mijé' nem hittél, hogy hazug banda?
Hetente többször előkerül, hogy hazudnak, sosem árultak ezek magyar billentyűzetes gépet.Sajnálom, hogy ez történt, és köszönöm, hogy megosztottad velünk. De ezzel csak egy újabb példával szolgáltál, hogy hazudnak. Ez van, ők ilyenek.
(#13398) Chaser: asszed' az valami? A 11"-os Zenbook is elérhető fHD IPS-sel
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz Kephamos #13397 üzenetére
Nem véletlenül irkáljuk egy ideje, h kerülendő shop.
Köztudott tény volt, h nem magyar gépeket árulnak, és szeretnek hazudni.
Itt a topikban is próbálkoztak már 1-2 hsz.-sal fényezni saját magukat, persze nem jött össze nekik.
Sőt, annó 1 hasonló hangvételű postom után kaptam egy velős privátot is valamelyik sugárzó madártól.Ezért kell megbízható, normális, magyar forrásból vásárolni, akik több éve jelen vannak a piacon és biztosan _gyárilag magyar piacra szánt_ gépet fognak adni, gyári billentyűzettel.
Persze sajnálom, de legalább tanultál belőle.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz Kephamos #13402 üzenetére
Mo.-n minden fillér számít az embereknél sajnos.
S, még mindig csak az olcsóságot nézik. Azt, h milyen gép (szürkeimport-e) , kiszolgálás, környezet, garis háttér 'jár' a vásárláshoz már tök mind1 nekik. Legyen occsóbb, mint máshol és örülnek.G.Peter
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Tikakukac
titán
-
spyduck
nagyúr
válasz Kephamos #93111 üzenetére
Én eddig 7 vagy 8db-ot adtam el belőle, abból egy ember visszahozott 2db-ot, mert bios-t frissített és az alaplap megadta magát. Nagyon jó gép, nagyon fogod szeretni, viszont az anyaghasználatán lehet érezni, hogy elkezd majd egy idő után nyikorogni (mint ahogy ezt tapasztaltuk is annál tesztkészüléknél ami már jó sok tesztelőt megjárt). Jóslatokba nem akarok belemenni, h meddig fogja bírni.
Én igazi laptopnak amúgy is csak a MacBook, EliteBook és Latitude, valamint a régebbi ThinkPadokat tartom.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Kephamos #93145 üzenetére
Nagyon jó kérdés!Aki oda írogat,vajon hány százaléka a valós G751 tulajoknak.Szerintem töredéke.
Én akkor sem tudok mást mondani most sem,az enyém az első perctől tökéletes,semmire nem kellett külön vadászni(driver),a honlapról mindent le lehet szedni rendesen,aztán azt csak frissíteni kell-már ami magától meg nem teszi.A buheramátrixok más kérdés.......Abban is biztos vagyok,hogy pár gép emiatt adta meg magát,azaz user error.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
-
Tikakukac
titán
válasz Kephamos #93150 üzenetére
Ez a baj, hogy ha újat akarsz én sem tudok semmit csak a régiekből.
Még teljesen szétszedni sem tudtam, hogy legalább lássam mit mennyire öntettek vastagon, hogy saccoljam ez is szétpottyan-e idővel. Ez sajna ilyen eset.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
premete
veterán
válasz Kephamos #93188 üzenetére
Én kipróbáltam kb. minden lehetséges op. rendszert, de az IOS-től sem estem hasra.
@ superecneB Már attól rosszul érzem magam, ha valamit megveszek kint, az itthon adózott jövedelmemből, és ráteszi az Áfát a Rezsicsökkentés Kormánya.[ Szerkesztve ]
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Khelben
nagyúr
válasz Kephamos #94880 üzenetére
Hát igen, én is szeretnék egy olyan BMW-t, ami 8 hengeres, 2 litert fogyaszt és elfér benne 9 ember. És persze ne legyen drágább 2 milliónál.
A nagy teljesítmény üti a könnyű gépet és a hosszú akkuidőt. Ha így hirtelen ránézek a kínálatra, a Fujitsu U554, a HP Probook 430 és a Dell 7347 van, ami egyáltalán szóba jöhet méret szempontból. Mindegyikben HD4400 van, utána kell nézni, hogy az elég-e a kívánt játékokra. A Probook 430-cal nem nyúlsz mellé, a Dellről érdemes elolvasni a tesztet hogy együtt tudsz-e élni a bajaival, a Fujitsu-ról sajnos nincs személyes tapasztalatom.
Használtból HP Elitebook 840, Dell Latitude 7440 ami belefér, sőt, ezekbe már ssd is kijön a pénzből. A HP néha felbukkan dedikált vga-val, a Dell-ben úgy tudom, csak HD4400 van. Mindkettő 14"-es, tehát kicsit feljebb kell menned méretben.
Ha pedig erő kell, akkor el kell felejteni a vékony, könnyű gépet és HP Probook 640-et nézni, M-es cpu-kkal.[ Szerkesztve ]
-
sztikac
őstag
válasz Kephamos #94880 üzenetére
Új gép:
HP Probook 430 G2
I7-5500U CPU-val, 8 GB RAM-al, 256 GB SSD-vel 270 000 körül megkapod.
Ahogy a teszteket nézem az Intel HD Graphics 5500 dota-ra bőven elég is ezzel a felbontással (1366x768).Ebből a keretből már szerintem lesznek itt bőven jó (jobb) ajánlatok használtból is.
-
mrkorooo
aktív tag
-
mrkorooo
aktív tag
válasz Kephamos #94900 üzenetére
nem, csak vonal es blokk
megnyitottam a file-t, nyomtam 1 ctrl-at es annyi
hogy kell megnezni mibol mennyi van a rajzon ??Asus VI Hero, Intel i7 4770K, Corsair Dominator 2133Mhz 16Gb, Asus 7990 6GB, Corsair Graphite 600T , Corsair AX860, 2xDell 2713HM,Ducky Shine 3, Logitech G502 Proteus Core, iPad Air 2, rMBP CTO
-
Khelben
nagyúr
válasz Kephamos #122292 üzenetére
Hűtésük jó és megbízhatóak. De minden más annyira gagyi, hogy nem ajánlottak. Mindig úgy képzeltem az MSI gépek létrejöttét, hogyy összeülnek a mérnökök, összerakják a hardvert meg a hűtést, minden szuper, aztán letelik a munkaidő és a gép többi részét a takarító rakja össze a szemetesből kiszedett darabokból...
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nők, nőügyek (18+)
- Óra topik
- Autós topik
- Vicces képek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- REpont és hulladékgazdálkodás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EA SPORTS FC™ Mobile Football
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- Új Acer Nitro 3év garancia, i5-13420H, 16GB, 144Hz IPS, RTX 4050 6GB
- Kensington Laptop Locking Station 2.0 K64453WW
- Acer 5750G csere vgara
- 88.000 ft -tól vihető. TOP ÁR. Részletfizetés - Bankmentes & Kamatmentes! I5 , 512 GB , 16 GB
- GETAC UX10G2 ipari Rugged tablet + bill.(I5-10210U 8X4200Mhz, 8GB DDR4, 256 GB SSD, jó akku, WIN11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest