- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
Švejk #152675 üzenetére
Biztos láttad már a teszteket, például az alábbi linkeken lévőket:
HP ProBook 450 G5 (i5-8250U, FHD) Laptop Review
HP ProBook 450 G6 (Core i7-8565U, GeForce MX130) Laptop Review
A G6 ventijéhez sokkal jobban hozzá lehet férni például egy esetleges tisztítás érdekében. Létezik AMD Ryzenes változatban is; HP ProBook 455 G6
-
Tikakukac
titán
válasz
Švejk #152675 üzenetére
Nem vennék i7-et, mert minek. Hamarabb éri el a fogyilimitet, ezzel tutira előrébb vagy
Bele kell menni mélyebben, régen volt a G5 a G6 meg nekem tök új, rá kell lesni a tesztekre de főleg a fórumokra, hogy nincs-e valami hülyesége az újnak, amiről nem írtak a teszterek. Ha nincs, akkor az új nem nagyon lehet rosszabb, ezek csak faceliftek. -
Tikakukac
titán
válasz
Švejk #152673 üzenetére
430 G6 a te géped akkor. Bruttó 250k alatt megvan, kicsi is, relatíve tartós, 8 GB RAM, i5, 256 GB SSD, FHD IPS panel, 3 év gari.
Vagy Latitude 5490, itt 3 év helyszíni garit is.
Vaaaaaagy ThinkPad E490.
Nomeg ha bírod a bumfurdibbat akkor LifeBook E549.Kb. ez a választási lista, portok, ezeknek elhelyezése, gari milyensége, ezekből már tudsz szűrni gyorsan.
-
Khelben
nagyúr
válasz
Švejk #148569 üzenetére
Ennyiből belépő szinten lehet nézegetni, ennek megfelelő strapabírással. HP Probook 4-es sorozatot érdemes megnézni, van belőle 13-as és 14-es is.
(#148568) utpm2 : újat nem kapsz ennyiért, használtból a Dell Latitude E5470-et pont erre találták ki, amire használni akarod.
(#148565) AxBattler : múltkor láttam 150-ért aprón Dell Latitude E5570-et ips kijelzővel. De meg lehet célozni a HP Elitebook 850 G2-t vagy G3-at is, ott mondjuk csak TN panel lesz ha jól rémlik.
-
Bkrisz9
őstag
válasz
Švejk #112148 üzenetére
Szerény véleményem szerint ezeknek még nagyon van hova fejlődniük, továbbá a strapabírás sem az erősségük. A felárról amit elkérnek értük meg ne is beszéljünk. Én nyugodt szívvel nem ajánlanám egyiket sem azok közül amiket láttam. Amiket meg nem azt szintúgy.. érthető okokból
-
zsofika11
csendes tag
Igazából nem konkrétan a te hozzászólásodra válasz, csak mivel már sokan-sokszor előhozták ezt a témát, ezért most írom le.Nem vagyok egy használt eszköz fetisiszta, én is 3 év alatt 2 új, és egy használt gépet vettem.150-170 ig voltak az újak.Semmi extra, ennyi pénzem volt, az itteni ajánlások szerint egy Hp, és egy Fujitsu.
Aztán vettem nemrég egy használt felsőkategóriás üzletit.Őszintén csak azért, amiért harmincéves Merciket is vesznek emberek.
Azóta csak azt használom.
Ami meg az ajándékozást illeti:lehet, hogy van akinek ciki "levetett" dolgot ajándékozni, de a minőségi ruha-turikba sem mindig a kispénzűek mennek.Megjegyzem a használt Dell-em kábé szalon állapot.A 10 nap után felpúposodó Hp-mről már írtam.A Fujitsu meg fél évesen elpirul, ha a Dell mellé teszem.Az új játékokról pedig 250K alatt amúgy is viszlát.Fölötte meg egy év múlva
-
Chaser
legenda
Senki nem fogja neked garantálni hány év lesz bennük, sok tényezős történet. Mindkettő viszonylag jól össze van rakva, van rájuk 2 év gari. Fujira olcsón vehetsz még 1 évet, 6-8k-ért. Ha olyan gép kell amit tutiziher használhatsz 5 évig akkor dell E5530+garkiterjesztés 5 évre, csak az már 200k+ kategória.
A bestbuy a 2020m-es B590, i3 max 5-8k felárat érAkkor érte volna meg, amikor a 2020m modell még 110k felett volt, de most akár 102k-ért meg lehet venni mysoftnál. Ha PS-ezel akkor kihasználod az i3-mat, de netezésnél nem. Dobsz bele egy SSD-t azt meg fogod érezni.
-
-
brumi1024
veterán
A valamivel jobb minőség, és a kategóriákkal jobb szerviz miatt. A processzorok és az igp-k közti különbség a felhasználás szempontjából(és egyébként is) elhanyagolható, szóval azokkal nem érdemes foglalkozni. Egy laptop pedig ugye != proci+ram+vga, hanem rengeteg egyéb fontos(sokszor ezeknél fontosabb) tényező összessége.
-
Chaser
legenda
Lenovo B590-et is nézd meg, fej-fej mellett játszanak. Billzet sztem lenovoban jobb, meg a design is, bár utóbbi erősen szubjektív
102-103k-ért van ivy pentium 2020m-mel.
Sok-sok év múltán is biztosan használható laptop az sok-sok év garis. Mondjuk egy dell alap3 évvvel+2év bővítéssel. 100k- kategória soha nem volt az, ahol bármi elvárásod lehet. Ennek ellenére az AH502 és B590 korrekt és kb mindent teljesít ami neked kell. Élettartamuk meg majd elválik. Ha minősélgi 5 év garos cucc kell az 250k. De gar mellett minden téren előbbre lépés, persze nem adják ingyen. -
spyduck
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Anime filmek és sorozatok
- Nők, nőügyek (18+)
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- FELTURBÓZOTT Dell Vostro 1015 (2,67GHz, 6GB RAM, 250GB SSD, gyors wifi) 2 órás akku, töltő, gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest