- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spyduck
nagyúr
válasz
trol75 #100364 üzenetére
Ha a kijelző nem számít, akkor ez is tökéletes. Ezek 400-500k-s gépek voltak 3 évvel ezelőtt, nem lősz bakot egyikkel sem. Én is szoktam sokat vásárolni Laptopsystem-nél, iszonyat szépek, kb olyanok mint ha újak lennének.
Szerk: A CPU nem indokolja a +26k-t az biztos!
(#100365) funeste: Nézd meg őket élőben. Ha a szemedre hallgatsz akkor Aus K501, ha pedig az eszedre, akkor Dell 5558 vagy ProBook 450. Minden ember más, mások az igényeik. Az én igényeim sem felelnek meg a legtöbb vásárlómnak. Talán azért mert túlzottan kikészítenek a 72 órás cserejegyzőkönyvek és fáj hallgatnom az üvöltöző ügyfeleket a 2-3 hetes vagy éppen hónapos javítások miatt.
Szerk: Az Asus hatalmas előnye még a bizalom program, nem sok vesztenivalód van
-
spyduck
nagyúr
válasz
trol75 #100362 üzenetére
A 8560w-nek ritka szép WVA 1080p-s kijelzője van, a 8470p-nek viszont átlagos. Én 3 böngészővel, 30-40 ablakkal, két asztallal, távoli asztallal, hitel kalkulátorral stb-vel használom. Nekem fontos a nagy munkafelület. Ha neked nincsenek ilyen igényeid, valamint nem PhotoShop-ozol, akkor nincs szükséged rá. Bár a kijelzőt kell bámulni egész nap
Nem ismerem a szokásaidat, így nem hiszem, h tudok neked ebben segíteni. Az Ivy Bridge és Sandy Bridge között csak csíkszélesség különbség van, ami olcsóbb előállítást eredményezett. A mi összes tesztünk is arra jutott, h semmilyen teljesítménybeli különbség nincs a két generáció között. Itt meg is tudod nézni a teljesítménybeli különbséget: [link] A Benchmark ugyan mutat különbséget, gyakorlati, érezhető különbség azonban nincsen.
-
spyduck
nagyúr
válasz
trol75 #100360 üzenetére
A VGA-t meg tudod nézni itt (ha legörgeted van játékokkal tesztelve): Quadro 1000M, Intel DH4000
ODD Caddy természetesen működik. Megéri? Sztem nem, én biztos, h 8470p-t vennék. 8560w-at csak a 4 magos i7-el venném meg, és azt is csak akkor ha ez erős CPU előnyömre válna. Nekem elég izmos igénybevételnek van kitéve. A súlya, hangossága, melegedése, kicsi akksi üzemideje miatt viszont nem ajánlott. A 8560w-t inkább nevezném egy jó asztali gépnek mintsem notebooknak
-
spyduck
nagyúr
válasz
trol75 #100351 üzenetére
Amennyiben hordozós gép lesz, én inkább az EliteBook 8470p-t venném. A ProBook sima műanyag vázas a tetején vékony alumínium borítással, az EliteBook pedig egy teljes magnézium, alumínium vázas katonai szabványnak megfelelő elpusztíthatatlan készülék. Amennyiben a kijelző felbontása miatt aggódsz, bármikor lehet bele rendelni ebay-ről egy másikat 23.000Ft-ért. A 8560w nagyon jó gép, én is azt (azt is) használok, de nem hordozásra való, iszonyat nehéz.
-
-
QwErTy42
addikt
válasz
trol75 #99754 üzenetére
Pont hogy a Fujitsunak az egyik legjobb a szerviz háttere és a gépei között is igen alacsony a meghibásodás.
Úgy látszik, hogy a boltban az eladó a pékáru részlegről érkezhetett, mert annyit ért a dolgokhoz...Ahogy lentebb is írták azok a használt gépek komolyabb megoldások. 2-3 éve lazán belekerültek 300-400 ezer forintba.
Dedikált VGA-val nem vennék üzleti gépet. Nem mindegyiknél szerencsés konfiguráció.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest