Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Miután középen kettétöröd a gépet, mint most lakótárs tervezte, mert nem lehet 2 drivert leimádkozni ekdves Aceréktől áldani fogod a Dell automatice letöltőjét. Meg minden mást is.
A céges gép kinek mi. Nálunk ez.A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
+ mindenkinek aki Y50-ra vár és már tudja, hogy iszonyat jó lesz meg minden:
NEM TUDNI mikor lesz itthon kapható. Az, hogy ki mit ír, meg a kinti fórum mit ír, az totál lényegtelen. Hivatalos infó, hogy mikor lesz a kicsi kezében itthon a kiskernek semmi sincs. Felesleges találgatni, azt főleg, hogy mi milyen lesz benne.
Agyhugykövet kapok ettől a spekuláció halmazoktól mindig. Aztán jön a seggre esés, hogy júniusban már játszani fogunk az Y510P-vel...mert lett belőle szeptember vége, a rendes osztogatás meg még utána. És itt is hivatalos volt az infó, hogy hádde bizony, itt jönni fog, kiskerben lesz. Jah. Grátiszban még a gép konfigja is eltért a leadottól.
Ennyit erről, innentől aki megkérdezi csak kilinkelem. Ha nem érti akkor súlytok.
+1: Ha nem Indiában veszed a gépet, akkor nem tudom miért érdekel vagy foglalkozol ezzel. Amcsiban meg 5 év garit ad a Nikon, itthon meg 3-at meg 2-t. Most akkor verjem szét a Nikon fórumot, hogy mekkora okádék? Értelme nem sok lenne.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
Én azt nem értem miért nem mentem jogásznak. Node, ha már itt vagyok:
1. Ha nem indiai piacról beszélsz akkor nem értem honnan sikerült ennyi marhaságot összeszedned. De sikerült. Én a hónap failjára benevezném. Mert, hogy ennek ha van is alapja annak nincs köze az EU-s állapotokhoz az ziher.
2. Mi lett kiszervezve és hova? Mi a búsp!csa? Indiába? Mikor? Főleg az NBD gari? Meg akár a sima is?Hogyan? Akkor mit csinál a Getro és az összes szervizpont itthon? És honnan jönnek a helyszíni garis emberek? Ők is onnan? WTF? Mi a csudi van?
3. premete nem erősített meg semmit. Ő olyan szintű szarkazmust vetett be, hogy azt még nekem is tanulnom kéne. És zokszó nélkül bekajáltad héjastul. Na ez igen. Nyilván nem furcsállottad, hogy a MásNapiSzerviz 2 hónapig tart és Indiába viszik a gépet. Amit csak blabla nyelven kérhetsz ja.
4. Nem működik sehogy. Ha sima garis gépet veszel, leadod a szervizpontok valamelyikében és serial szám alapján javítják is 1-2 héten belül. Ha NBD garis a Delled akkor 24 max 48 órán belül ahová kéred oda kijönnek és megcsinálják a gépedet.
Az egyetlen gond, hogy nem sikerül rájönnöm ezek az infók honnan vannak és jönnek elő. Mert érdekelne, nem csak engem szerintem.
És nem, nem na mindegy, mert ezek sajnos valamiért terjednek. Utána meg nekem kopik rá a billzetem, hogy ugyan hagyjuk már a bivalyb@sznádi fórumokat és nézzük meg a kaidott közleményeket hivatalosabb oldalakon.[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
brumi1024
veterán
"Ebben IPS panel van, azaz igen teljesen jó a kijelzője. Viszont nem csak az olcsóbbakhoz képest jobb, de sok sok méregdrága laptophoz képest is..."
A logikai kapcsolat nem jó. Lehet szar IPS-t is készíteni és jó TN panelt is, így csak a technológia alapján nem lehet megítélni a kijelző milyenségét. Az Asusban épp egy jó van (ha mindet ugyanazzal szerelik, mint amit a notebookcheck-es srácok kaptak!), de színtérben egy korábbi Dell XPS féle RGBLed vagy a MBP 15"-os modellek kijelzője jelentősen többet tud, így alkalmasabb olyan felhasználásra, ahol igényelt a színhelyes kijelző, pedig mindkettő panel TN.
-
Tikakukac
titán
Az y510p-nek jó a felbontása és kb. ok a panel benne. Csapj fel egy R400-at TN-el, úgy fogod lefosozni az Y-t, hogy öröm nézni. És az egy 50k-s gép. A jó TN mondjuk az AW-ben látott, ami csak függőben torzított oldalról pölö jó volt.
A legelcseszettebb IPS pedig úgy fog lilulni, mint a kis ibolya tavallyal, nem is tudom Acerben volt IPS ami asszem kapott pár helyen fikuszt, hogy hát IPS de olyan is.
És akkor eljutottunk oda, hogy kijelzőt vagy gépet akarsz venni. Mert én úgy indítok, hogy x220 IPS. Ahol a gép sem gatya és a kijelző sem. De amit te keresel lehet nem is létezik...ezt kell kiagyalni. Írtak priviben is, hogy majd kicserélik rendesre. Ezt pedig első kézből, mint a témába szerintem vastagon több száz tiszta órát beleölt ember mondhatom: csak a panelek bekötésének kinyomozása és felkutatása napok kérdése. És aztán megnézed, hogy hul a dugó stb.
Ha érdekel a téma nézd ki a gépet ami érdekel és hajrá, nézd meg mit lehet belerakni, garantáltan megismerkedsz a gyártói pdf-ekkel
-
Tobias-
csendes tag
-
dbala
tag
Nagyon érdekelne már egy teszt erről az Asus N550JK-ról meg a G56JR-ről. A Dell 7537 mellett nézegetem ezeket a gépeket csak jó lenen tudni valamit a felépítésről, minőségről, bővíthetőségről, amiket eddig olvastam ott az IPS kijelzőt írták pozitívumnak ami sajnos a Dell esetén gyengébb, de az dizájnban, építési minőségben ás anyaghasználatban jobbnak tűnik.
-
brumi1024
veterán
Photoshopnál abszolút minimálisan (3D layerek, forgatások, nagyítás), és oda mindegy is szinte, hogy milyen kártyáról van szó (egy modernebb IGP is elég), videovágásnál pedig az exportáláskor/effektrendereléskor lehet használni a GPU erejét többek közt, de ott programfüggő, az Adobe Premiere Pro például a zöld oldalon csak a középkategóriás kártyákat szereti. Vannak még más programok (3D CAD, stb.), ahol jól jön a dGPU, de ha ez a kérdés felmerül, akkor nincs szükséged a játékon kívül más helyen dGPU-ra
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
Ja igen. Kincstári véleményem: ha nem kell a baromnagy proci akkor N550-et kell venni. Élhetőbb gép, sokkal halkabb, baba kijelző, szvsz jobban néz ki és van optika, szóval lehet pukkantani bele az SSD-t is ezy mode.
-
Pocok256
veterán
Elég nagy FAIL lenne ilyen gépet venni ennyiért Ugyanezt kihozod 150k ból ha te építed össze.... Számtalan gépházat lehet venni amit a monitor hátuljára a vesa fogatóra fel tudod tenni ... Épp egy ilyen gépet szereltem össze szüleimnek és nagyon baba cucc Egy ilyen kis házba bele van szuszakolva minden az egér és bill kábel nélküli így azok sem zavarnak a moncsi hátára meg fel van téve a gép és kész
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- HP 630 635 HDD és DVD adapter/kábel eladó
- Vékony Acer Aspire 14 /Intel i3-7generáció / 8gb ddr4 / 128gb ssd /HDMI Kamera/windows11
- Dell 5480 szép állapotú i5, 256GB SSD, FHD IPS LCD, 8GB, magyar világítós billentyűzet
- HP ProBook 640 G5 szép állapotban, i5-8365U , HU világítós bill, Gyári garancia 2025-ig
- Dell Latitude E5470 Core i5 16GB + ajándék dokkoló
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest