- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
dmagyar17 #87610 üzenetére
Hello
Én azt mondom neked, hogy egy üzleti gépet válassz mindenképpen.
Pl. Thinkpad T seria, ezekből egy jó állapotú használtan is lehet, persze megfelelő garival.
SSD upgrade meg ram bővítés nem gond
Van a WD nek egy olyan cucca,ahol egy 120 as ssd és egy 1 TB os hdd van egybeépítve, ha sok hely kell, neked találták ki, bár elég boros az ára legutobb amikor nlztem 60 000 körül volt.Egyben egy kérdés is a tőlem okosabbakhoz :
Milyen fantázianevekkel illetik a gyártok az üzleti modelleket ?
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
mint szintén VIK-es tenném hozzá, hogy ne az egyetemhez igazítsd az igényeidet. sehol semmihez nem várják el, hogy legyen laptopod (pláne nem, hogy vidd is órára), aminél szükség van rá (pl prog gyakok, vagy épp a labormérések harmadévben) azt úgyis olyan helyen tartják, ahol van célszerszám célprogramokkal, ahol meg nincs rá szükség (pl előadás, be ne add nekem hogy laptopon a legjobb jegyzetelni
), ott meg kifejezetten csak hátráltató tényező, mert elvonja a figyelmed.
-
Tikakukac
titán
válasz
Végzett villamosmérnök VIK-ről, hamarosan mester is pipa. Idézem tőle: tavaly még 32 bites Win-em volt, elég volt mindenre, legkevesebb bajod lesz a RAM, most lett 8 de semmi értelme.
Bármi kérdés, jöhet, itt zabál 3 méterre és 1 falnyira jelenleg is.Én nem értem amúgy mire kell 8giga egyetemre de akár otthonra is, azon kívül, hogy mutatós meg lehet rajta kaszálni. Totál teljesen értelmetlen.
Mennyire megterhelő(hardverileg) az a programozási szint, amit az egyetem Bsc képzésén alkalmaznom kell?
Szerintem egy 30-35k-s 2 magos T60-T61 elegendő lesz vastagon, de már fölé lőttem szerintem. Papíron fogsz dolgozni amit meg gépen az labor. Ami nem labor az meg olyan dolog, hogy ha nem fut le egy nyújtózkodás alatt egy jobb számológépen az már rossz.
Illetve ez a dreamspark dolog hogyan működik?
Le van írva BME egyik oldalán de el lesz mondva.
Jha igen, ha gépet akarsz egyetemre is bevinni: valami kis vacak, régi pukkancs. X200-at szépet kapsz 40k körül is már, és ennyi. Felhőben használod az egyetemi dolgokat arra szinkronizálsz és viszlát. Olyan notikat látok/tam bent néha, hogy felsírtam, mi a fenének. Fun a LANparty, csak be fog ütni később.
A maradék pénzt forgasd meg vagy tedd kamatozni vagy bulizd el és költsd minőségi piára ne koccintósra, mert a SPOT csúnya képeket lő rólad -
válasz
Üdv! Jelenleg én pont oda járok
Mindeképp normális üzleti gépet szerezz, mert nagyon idegesítő gagyi gépen programozni, viszont ezek csak használtba vannak. Windowst nem kell venned mert azt bármilyet letudsz majd tölteni dreamsparkról ingyen ami támogatott (vista+). Ha néha be akarod vinni elődásra, mert prog házit kellene írni, de azért jó lenne végig hallgatni az előadást is akkor érdemesebb valami 14"-os inkább, főleg mert üzletibe a a 15.6"-nak felára van.
Valami ilyen szerintem.
-
Khelben
nagyúr
válasz
HP Elitebook 840
Tudom, hogy 15,6-ost mondtál, de hidd el, azt nem akarod vonaton meg egyetemen használni. A 14-es 1600x900-as kijelző egy ésszerű kompromisszum.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Formula-1
- Milyen széket vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sorozatok
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Hp Laptop Alkatrészek Eladók!
- IGAZI ERŐMŰ! Lenovo Thinkpad P15s Gen 1, i7-10610U, 32GB/1TB, NVIDIA, FHD/IPS, garancia, számla!
- Hibátlan Apple MacBook Air 13" 2017 magyar !! 1 Hó Jótállás
- Dell Latitude 5430 i5-1245U / 16GB / 256GB SSD 143.990 Ft
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 500GB NVMe IR kam gar
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 4 - i7-11G I 16GB I 256SSD I 15" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest