Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
milanmylo
aktív tag
Sziasztok,
A windowsos tablet topikban nem nagyon foglalkoznak a vásárlós kérdésekkel, így itt próbálkozom.
Karácsonykor vettem egy Asus N550JK-t SSD-vel, de mivel céges gépet kaptam, megválok tőle és szeretnék valami mobilabb eszközt, amire tudok letölteni zenét, filmet és egy-két nagyon egyszerű játékot unaloműzés gyanánt.
Inkább 2in1 eszközöket néztem a hordozhatóság végett, de nem igazán tudom eldönteni, hogy szükségem van-e még egy windows eszközre a céges mellett. Windows tabletek között ez tetszik a legjobban, mivel SSD van benne a többi eMMC-ssel ellentétben
http://www.laptopszalon.hu/notebook/2in1_laptop?mode=search&prodtags=2in1&pg=1#pid_17259Nézegettem még az Asustól a Transformerbook t100 és t200-at is, illetve a HP Pavilion X2-t.
http://www.laptopszalon.hu/notebook/2in1_laptop?mode=search&prodtags=2in1&pg=1#pid_15912
http://www.laptopszalon.hu/notebook/2in1_laptop?mode=search&prodtags=2in1&pg=1#pid_17662Ezek közül ti mit mondanátok? Vagy hagyjam a francba, úgy is elég hardcore android user vagyok és vegyek egy Nexus 9, vagy Galaxy Tab S 10.5 tabletet? Esetleg álljak be a "sorba" és legyen iPad?
Elnézést, ha hülye vagyok, de egyúttal teljesen tanácstalan is.Nagyon köszönöm a segítséget!
Üdv,
Milán
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
1 hónapon belül
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
130k körül
(3) Felhasználás? (irodai munka, iskola, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb.)
Tartalomfogyasztás: Net, film, zene, játék( android/ios szintű játékok)
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Fentebb írtam, nem nagyon szeretnék játszani
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
9"-12"
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Sokat
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Win, iOS, Android
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
Díjaznám, ha SSD lenne
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Használt is jöhet
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest