- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
dmagyar17 #87623 üzenetére
tudom-tudom, én is csak az ingázás miatt használok laptopot, amúgy asztali üzemmódban működik mindkét helyen. alkalmi magammal cipelés, ágyban filmezés persze nem jön rosszul
csak azt akartam mondani, hogy az egyetemet kis túlzással laptop nélkül is meg lehet csinálni, szóval fölösleges ahhoz mérni, hogy egyetemre kell. van pár tárgy amihez kell visual studio, illetve matlab, aztán ennyi, ezen kívül kb csak egy arra alkalmas dolog kell, hogy pdf-eket olvasgass, vagy befényképezett füzeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Nintendo Switch 2
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- EAFC 25
- Otthoni időjárás-állomás
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest