Hirdetés
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- Android másképp: Lineage OS és társai
- E91 blog 2. rész
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz KAMELOT #44531 üzenetére
Senki sem érti a nőket. Az én párom is mindig ilyen szempontokhoz ragaszkodik, mindegy mellette az anyagminőség meg a hardver. MediaMarktban járva nem győzöm elrángatni a legfosabb Acer meg Packard Bell gépek mellől... Neki mondjuk a full fehér kivitel a mániája. De most sikerült meggyőznöm a szálcsiszolt alu Dell 5521-el, tetszik is neki, hardverileg is rendben van. Szerencsémre én is azt veszem, szóval két ugyan olyan lesz a háznál...
Most így futottam egy kört piros gépek után. Ha jól láttam van Lenovo S400 és Lenovo G500s is pirosban. Hogy teljesen pirosak azt nem tudom. Ami még jól néz ki az a Lenovo U410, ennek tuti, hogy ezüst a belseje.
Javaslom próbáld meggyőzni, hogy legyen kevésbé válogatós. Tudom sok gép valóban ronda, főleg női szemmel, de néha kell egy kis kompromisszum.
Én a saját páromnak is azt javaslom: Első a hardver és a minőség valamilyen szintű aránya, ha már van 3-4 versenyző, akkor azok között kell dönteni az alapján melyik a szebb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest