- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hopp, megnéztem az összefoglalót, akkor módosítok:
Szóval
1. Most szeretne vásárolni
2. 450K
3. főleg game
4. passz
5. passz
6. szerintem nem lenne sokat cipelve
7. windows
8 minél nagyobb
9. kizárólag a MediaMark választéka jöhet szóba
10. Csak új -
válasz
Pyttawrx #178597 üzenetére
+1 Pytta-nak
Akkor meg az lesz a baj, hogy miért ilyen tetűlassú és béna az új gép, gyenge a monitor képe, kevés az akksi, csattog a billentyűzet, stb. Hiszen új, azért vettem újat, hogy jó legyen!
Akárhogy is, az ilyen vevőn nem tudsz segíteni. Én biztos azt mondanám neki, hogy ez így mission impossible, menjen be a MM-ba és vegyen magának egyet ami tetszik.
-
memorix
senior tag
Egy ilyen új laptoppal jobban járnál . Picit emlni kéne a kereten. Ennek a fedlapja nem műanyag. Nem törik a zsanér, a CPU kellemes energiatakarékos és gyors az általad felsorolt, kívánt felhasználáshoz. Annyi hogy ez nem 14" hanem 15.6" -s.
ACER Aspire 5 A515-45 - Ryzen 5 5500U, 15.6FULL HD, 512 GB, 8GB, Radeon Graphics 179eft , bővithető ha kell bele még ram.
15.6" FULL HD (1920x1080) LED matt IPS
Súly: 1.76 kg
Burkolat: Alumínium fedlap
A használtak között pl egy Thinkpad is jó választás lehetne ha az ár fix de szeretnél valami jobb laptopot. -
embe
nagyúr
Igen, sajnos ennyi a keret. Régebben sok használt üzleti laptop átment a kezemen. De nem szeretnék most ebbe belemenni, mert kap egy zsír újat, ha gond lesz vele nem merül fel az a gondolat, hogy valami vackot vetettem.
1. Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Most.
2. A gépre szánt összeg forintban? (a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
130-140eFT.
3. Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Nyelvtanulás, kis filmnézés, FB, Tik-Tok ... ilyen lightos dolgok.
4. Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Nem szempont.
5. Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Elég a 14" , FHD felbontás jó lenne, és egy IPS
6. Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Keveset.
7. Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Én teszek rá, valószínűleg W11-t, vagy 10-t.
8. Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége?
8GB RAM elég, 256GB SSD elég.
9. Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
Nincs
10. Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Nincs képben. De jobb a békesség alapon inkább újat javaslok. Nem leszek a közelében, így nem tudom mókolni ha gond lenne vele. -
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Az egyok kolléga kért meg hogy nézzek már neki valamilyen gépet. Ahogy beszéltem vele, az igényeinek egy 14"-os lapos felelne meg.
Mindent átbeszélve arra jutottunk hogy ez az Asus gép jó lenne neki.
Van valami ami ez ellen a gép ellen szól? ( minőség-megbízhatóság ... stb. )
Az összefoglalóban ez van:
"!!! ASUS VivoBook, ASUS X és nevezetlen sorozat, Lenovo Ideapad 3-as sorozat a Lenovo V15 és más V-s, KERÜLENDŐ!!!!"
Mi a gond ezzel a sorozattal? -
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnem a segitsegeteket kerni, egy szuper hurcolaszos laptop vasarlasaban.
1. Mikor lenne esedékes a vásárlás? Karacsonyra. (Szerk: Iden!)
2. A gépre szánt összeg forintban? 200 ezer. Esetleg 250...
3. Felhasználás? Netezes, meg hobbi programozas
4. Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? Nincs tervben, de ha a Simcity elfut rajta, az jo lenne. Szerintem az olyan 1024x768 lehet.
5. Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? 13..14" De otthon kotnek ra kulso monitort, most fHD van, de kesobb lenne egy 4K TV, vagy valami.
6. Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Elsosorban erre lesz.
7. Operációs rendszer? Linux (kicsit Windows 10)
8. Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége? 16GB RAM, 2TB NVME SSD (az utobbi mar meg is van, bele szeretnem tenni.)
9. Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…) HDMI (vagy valami display port) jo lenne, + 2x USB A, + USB C (Nem haragudnek meg, ha innen tolteni is tudna)
10. Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? Karacsonyra inkabb ujat szeretnek... de ha mondjuk refurbished, vagy nagyon jo allapotu hasznalt, akkor az beleferhet, de azert egy uj billentyuzet jo lenne!Amit most nezegetek: Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen 2 21AE AMD Ryzen 7 Pro - 5850U
-
memorix
senior tag
válasz
blaca83 #178585 üzenetére
0) Acer lásd Kbali linkjét.
1) MSI Thin GF63 12UDX 15.6" FullHD 144Hz Gamer laptop, Intel Core i5-12450H, 8GB, 512GB SSD, GeForce RTX 3050 6GB, EFI Shell, Magyar billentyűzet, Fekete 299eft2)
ASUS VIVOBOOK PRO 15 OLED M6500QC-MA094
AMD Ryzen 5 5600H 3.3 | 16GB DDR4 | 512GB SSD | 0GB HDD | 15,6" fényes | 2880X1620 (3K) | NVIDIA GeForce RTX 3050 4GB | NO OS 329eftvagy
ASUS VIVOBOOK PRO 15 M6500QC-HN058
AMD Ryzen 5 5600H 3.3 | 16GB DDR4 | 512GB SSD | 0GB HDD | 15,6" matt | 1920X1080 (FULL HD) | NVIDIA GeForce RTX 3050 4GB | NO OS 329eftEzek játékra vannak tervezve, asus rog és lenovo legion ajánlott laptopok:
3)ASUS ROG STRIX G513IE-HN051 (Eclipse Gray)
AMD Ryzen 7 4800H 2.9 | 8GB DDR4 | 120GB SSD | 0GB HDD | 15,6" matt | 1920X1080 (FULL HD) | NVIDIA GeForce RTX 3050 TI 4GB | NO OS 329eft
(512ssd,16gb ram 369eft)
4)
LENOVO Legion 5 15ACH6
AMD Ryzen 5 5600H 3.3 | 16GB DDR4 | 512GB SSD | 0GB HDD | 15,6" matt | 1920X1080 (FULL HD) | NVIDIA GeForce RTX 3050 4GB | NO OS 399eft -
blaca83
őstag
Sziasztok!
Egy családtagnak keresek notit általános multimédiára és belépő szintű jatékra.
1-2 héten belül.2. A gépre szánt összeg forintban? (a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
300E
3. Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Otthoni általános netezés, irodai munka, időnként film,4. Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Belépő szintű játék, ha a gyerek játszanak rajta.
Normál 15,6" méret minden képp.
Nem lesz.
Win 10
512GB // 16GB
Nincs
10. Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Használt is...!Alapvetően 3050-es VGA, 16GB memó és egy 512-es SSD volt az elgondolás ami szerintem kiszolgalná a családot.
Használtan Asus Tuf F15-öt láttam többet egész jó felszereltséggel, de ha jól emlékszem akkor az nem ajánlott.
Mi vele a fő probléma?Újonnan boltból a LENOVO IDEAPAD Gaming 3 - Ryzen 5 6600H, 15.6FULL HD 120Hz, 512 GB, 16GB, Geforce RTX 3050 4GB megállna kicsivel 300 alatt.
Ez mennyire ajánlott?Köszönöm
-
tekes
tag
Sziasztok!
Laptopot keresek erős, de kevés magú processzorral.
Jövő év ejején, esetleg idén.2. A gépre szánt összeg forintban? (a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
Lehetőleg 1m alatt.3. Felhasználás?
Szinte kizárólag Autodesk Civil 3D
Ez a szoftver jelentős erőforrásokat igényel, de csak egy szálon fut.
Ezért lenne alapvető, hogy a CPU-ban a lehető legkevesebb mag legyen, mert hiába az erős gép, ha 12%-os processzor kihasználtság mellett kell perceket várni egy-egy műveletre. Viszont a régi celeronok gyengék lesznek.
Nem hátrány a dedikált videokártya, de nem kötelező.4. Ha játékra is... Nem.
5. Kijelző mérete, 17", vagy nagyobb, a többi nem számít.
6. Mennyit lesz hordozva a gép? Állandóan, de ez csak a strapát jelenti, az akkuidő mindegy.
7. Operációs rendszer? W10
8. Tárhely mérete és típusa Kettőnek legyen benne hely.
memória (RAM) Bővíthető
9. Egyéb kívánság, speciális igények? Legalább 2 USB , ebből legalább az egyik C. Bt, Wifi.
10. Csak új gép jöhet szóba Igen -
atala
addikt
válasz
SeniorTilla #178578 üzenetére
Írtam neked az azonnali notebookos kérdések topicba.
-
-
válasz
atala #178571 üzenetére
Bár én nem látok semmit a képen, de ha látszanak a bill sapkák nyomai, az gáz. Egyébként ha meg van kopva, mert összeértek, akkor kikapcsolt állapotban látszik inkább.
Ha most vetted küldd vissza, mert ez használt gép, nem új. Hol vetted újként?
Egyébként nem kell feltétlenül a fekete szövet. Ha nem pakolod meg agyig a notebook táskáját, akkor semmi baja nem lesz a kijelződnek még évek múlva sem. Még akkor sem, ha vonatozol (én nem kínzom magam vonatozással, de a kisebb fiam egyenlőre még igen
). A baj akkor van, ha telerakják a táskát mindenfélével és ez összepréseli a gépet, belenyomva a kijelzőt a billentyűzetbe és a kávájába. Sok éves használt gépeknél látni ilyesmit. Újnál, renew-nál sosem volt még.
De ez nem idevaló kérdés, menjünk át vele az azonnali notebookos kérdések topicba.
-
cs.zs.
veterán
válasz
memorix #178576 üzenetére
(a szolgáltatói részletfizetés még listaáron is jó lehet azoknak, akik pl lakáshitel felvétele előtt állnak, és nem akarják hogy bármilyen egyéb banki hitel megjelenjen a nevük mellett, rontva a hitelképességet, illetve a drágább vételár 0% kamattal simán pariban lehet a boltok kamatos hiteleivel)
-
memorix
senior tag
válasz
Metzger92 #178575 üzenetére
Ez olcsóbb igy:
Az Zenbook jobb szerintem. Azonban a telefonos ajánlatokkal vigyázni kell. Néz rá inkább ezekre...ASUS ZENBOOK 14 UM425 (UM425QA-KI170) 289eft
AMD® Ryzen™ 5-5600H 6 magos 3.3 GHz Processor (16M Cache, up to 4.2 GHz) • Operációs rendszer nélkül
•16GB LPDDR4X RAM
• 512GB M.2 PCIe SSD
• 14" FullHD (1920 x 1080) matt IPS-szintü LCD kijelző
• AMD Radeon™ Graphics integrált grafikus vezérlő
• Wi-Fi 802.11 ac
• Bluetooth 5.0
• HDMI (1db)
• USB 3.0 (1db)
• USB-C 3.1 (2db)
• microSD-kártyaolvasó
• 720p IR Webkamera Windows Hello támogatással
• Garancia: 36 hónapOTP ONLINE ÁRUHITEL28 990 FT x 10 HÓTHM: 0% | Önrész: 0 FT
OTP ONLINE ÁRUHITEL8 568 FT x 48 HÓTHM: 19.9% | Önrész: 0 FTASUS ZENBOOK 14 OLED UM3402 (UM3402YA-KM207W) FEKETE 349eft
AMD® Ryzen™ 7-5825U 8 magos 2.0 GHz Mobile APU (16M Cache, up to 4.5 GHz) • Microsoft Windows 11 Home
• 16GB LPDDR4X RAM • 512GB M.2 PCIe SSD
• 14" 2.8K (2880x1800) fényes OLED kijelzőOTP ONLINE ÁRUHITEL34 990 FT x 10 HÓTHM: 0% |Önrész: 0 FT
OTP ONLINE ÁRUHITEL10 341 FT x 48 HÓTHM: 19.9% | Önrész: 0 FT -
Metzger92
lelkes újonc
Sziasztok,
Egyetemre és programozáshoz lenne szükségem egy új laptopra. Ryzen5/i5 elég, 16 GB memória előny, a legfontosabb, hogy aránylag jól bírja akksiról (6-8 óra legalább).
Márkákban az Asus és HP ami favorit, esetleg Dell. Nincs nagy keretünk, mert párom nem dolgozik, de két opciót találtam. Vagy vodafone otthoni előfizetés (ami van) mellé egy Asus törlesztőre, vagy ezért a szuper árért az alábbi HP. A kettő közül melyik lenne jobb választás szerintetek?
Az Asus jobban tetszik, minőségibb, a HP-tól kicsit félek, bár korábbi munkahelyemen használtam probookot, és azt nagyon szerettem.
-
cs.zs.
veterán
válasz
atala #178571 üzenetére
Látszik, igen.
Minden laptopban van gyárilag egy ilyen fehér (vagy bármilyen színű, Lenovoinkban fekete) kis szövet. Ez pontosan azt a célt szolgálja, hogy (hordozáskor) a kijelző ne érjen hozzá a billentyűzethez, és ne maradjon nyoma.
A vásárlók nagyon nagy része ezt nem tudja, és a gép kibontásakor kib.ssza a picsába
Ezt minden laptopunkban folyamatosan használjuk, és a bill. lenyomata később sem lesz az üvegen.
Te bontottad ki az új laptopot?
Benne volt?
-
atala
addikt
Sziasztok!
Ti láttatok már olyat, hogy egy vadonat új Notebook (HP 14S - i3-1215U) kijelzőjén meglátszik a billentyűzet?
Fehér háttérnél látszik csak. Kikapcsolt kijelzőnél teljesen ép a kijelző.
Próbáltam ablakmosóval megtisztítani hátha csak kosz, de nem. Szerintem látszik a fotón is.
-
K.Kr.
friss újonc
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni. Asus ROG GL552VX CN144D laptopomat szeretném lecserélni. Grafikus munkákra használom (ps, indesign, illustrator, némi videószerkesztés, de az ritka) A fenti gépre bemenet híján nem tudtam egyidejűleg monitort és rajztáblát csatlakoztatni, ez a fő ok a váltásnak. Szóval olyan gépet keresek, ami HDMI mellett rendelkezik Thunderbolt-tal. Asus-okkal szimpatizálok. A gamer laptopokat nézegettem, (Asus TUF dash F15, esetleg ROG strix, vagy a másik a Vivobook pro)
A Gamer laptopoknál egyik félelmem, hogy hangos lesz, ezt nem tudom előre hogy lehetne kiszűrni?
Szívesen fogadnék tanácsot abban is, hogy hol vásároljak, illetve örülnék, ha konkrét típust tudnátok ajánlani, esetleg linket. Köszi előre is minden segítséget.1. Mikor lenne esedékes a vásárlás?
A héten szeretnék dönteni,
~400-500e
Grafikai munkák
4. Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
nem igazán
15'6 kicsit tartok a fényes kijelzőtől, mert nem láttam élőben, nem tudom mennyire zavaró a visszaverődése.
nem
legyen rajta win
minimum 1T, de inkább nagyobb
HDMI és Thunderbolt csatlakozók. ne legyen hangos
új -
cs.zs.
veterán
válasz
draco31 #178568 üzenetére
Szia,
ha kizárólag eMag, és Intel, és kb 300 környéke,
én 2 terméken gondolkodtam el
[kép] [kép]
Mindkettő nagyon jól bővíthető, 2 db ram-slottal, és ha minden igaz, akkor mindkettőben 2 db SSD-slot is van.
Az elsőben újracsomagolttal be lehet csúszni 300 alá (valaki visszaküldte mert nem tetszett neki). Az a billentyűzet-elhelyezés nekem is a halálom, ha ekkora kávákat meglátok mellette, engem kiráz a hideg, akkor is ha az ott hangszóró. Ez mindegy, mert nem nekem kell hogy tetsszen, hanem neked. Ha neked bejön, hajrá! Nagy kijelzőn jó dolgozni!
A második csak akkor játszik, ha hajlandó vagy átlépni az eredetileg felállított 300-as lélektani határt, de mindenképp megérné.
A H-s proci, a 120 Hz kijelző és az RTX megléte sokkal hosszabb távon élvezhetővé teszi a gép társaságát, mint amibe most belegondoltál. Én ezt venném.
-
draco31
veterán
Hello!
1 héten belül
300.000Ft a plafon
Iroda, tanulás, net, film
nem szempont
15,6" FullHD, ha lehet inkább matt
Ritkán hordozós
lényegtelen
SSD 512Gb legalább, RAM minimum 8Gb
Ujjlenyomat olvasó legyen, és Intel alapú. Bill világítás, magyar kiosztás.
Új gép, és ha lehet akkor emag, mert online áruhitel lenne. -
-
válasz
Jim74 #178565 üzenetére
Szia.
Volt matt és fényes kijelzős notim is. Mióta ilyen
OLED Kijelzőm van változott a nézetem is
Jó a matt, de egy ilyen LCD másak színek, nyilván a panel minősége is számít meg hogy OLED, de a matt LCD szerintem egy picit mindig "halványabb" (hirtelen nem jutott jibb szó az eszembe, nem szó szerint kell hogy értsd) lesz.
Grafikai munkánál meg főleg számíthat szerintem.
Nézz meg egyet élőben valahol, lehet meg is fog tetszeni. -
cs.zs.
veterán
válasz
Jim74 #178563 üzenetére
Szia,
épp múlt héten adtunk át egyetemista leánykának egy ilyet:Asus Vivobook S14 M3402QA (szürke színben találtunk)
Ryzen5-5600H,
14" 90 Hz Oled (ez nem matt, de gyönyörű)
70 Wh akku
8GB DDR4-3200 ram, (később bővíteni kell, de szerencsére ebben lehet)Pont abban az árban, amit határul szabtál
-
cs.zs.
veterán
válasz
kov.robert #178561 üzenetére
Kell a bővítés.
8 GB ramot már 9-10 ezerért tudsz venni/beletenni, 1x 16 GB pedig 15-20e Ft.
Ha nem magadnak csinálod, hanem bolt általi bővítést kérsz, akkor a duplája.
(Munkadíj is lesz) -
memorix
senior tag
válasz
cs.zs. #178559 üzenetére
Az a hajó elment, nem lehet kapni. Most ezek vannak amik nem rossz vételek. Vagy megbarátkozik az intel 11 gen cpu -l, vagy néz másik laptopot picit drágában, esetleg vár a black fridayre hátha lesz gyári akciósan valami jó laptop, vagy lesz nagyobb kínálat.
A megfigyelésem, hogy utóbbi black friday időszakban a jobb laptopokat nem akciózták le ... -
memorix
senior tag
válasz
cs.zs. #178557 üzenetére
Van ez is:
1) LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - i5-12500H, 16 120Hz, 512 GB, 16GB, Arc A370M 4GB 349eft
16" (2560x1600) LED matt IPS 120Hz 350nits, 100% sRGB
2)
LENOVO YOGA Pro 7 14 - Ryzen 5 7535HS, 14.5, 512 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics + LENOVO Premium Care 349eft
14.5" (2560x1600) LED matt IPS 90Hz 350nits, Dolby Vision,, 100% sRGB
3)
LENOVO IDEAPAD Pro 5 - Ryzen 5 7535HS, 16 120Hz, 512 GB, 16GB, Radeon Graphics + LENOVO Premium Care 349eft
16" (2560x1600) LED matt IPS 120Hz 350nits, 100% sRGB
4)
ASUS ExpertBook B5 B5402CBA NumberPad - i5-1240P, 14FULL HD, 512 GB, 16GB, Iris Xe Graphics 342eft
14" FULL HD (1920x1080) LED matt IPS-Level 400nits, 100% sRGB -
cs.zs.
veterán
válasz
kov.robert #178541 üzenetére
300 ezerig nincs olyan, amit mindenképp ajánlanék, de nem sokkal kell fölé menni.
Többször javasoltuk itt a Vivobook S14/15 szériát, 3402, 3502 variánsokat.
320-330ezer magasságában van belőlük flip/érintős kivitel is, QA végződéssel R5-5600H-val, YA végződéssel már Ryzen-7000 procikkal, de sajna nem a legjobb kijelzővel, és csak 50Wh akkuval.Ehhez kell mindössze további 20.000 Ft-ot hozzácsapni, és 349-350ezerért kapsz:
i5-12500H procit,
70 Wh akkut
érintős Oled kijelzőt, 400nit/DCI-P3 színek,
gyári Win 11,
8GB alaplapi fix DDR4 3200 + 1 slotVivobook S14 Flip TP3402ZA Oled/Numberpad
-
cs.zs.
veterán
válasz
kov.robert #178551 üzenetére
Szia,
sajna ebből a kettőből/háromból egyik sem igazán acélos, az én értékítéletemben egy árnyalattal jobb az Ideapad Flex.
Asus:
i5-1135G7 proci, a hétköznapokhoz kellően erős, de nem takarékos,
ehhez csatoltak egy 42 Wh akkut (!!), ez itt nagyon kicsi.
250 nit fényerő, 45% NTSC színlefedéssel - 300 ezerért ezt senkinek sem ajánlom.
Lenovo:
R5-7530U proci, sokkal jobb, erősebb is és takarékosabb is,
52,5 Wh akku, egy fokkal jobb, és ezzel a procival szerencsésebb is.
300 nit fényerejű kijelző, de sajna itt is csak 45% NTSC.
HP:
az i5-1235U sokkal jobb mint a 11 gen elődje, tud takarékoskodni is,
de itt is csak 43 Wh akku van, és a 60Wh feletti a cél, ha kell az akkus üzemidő,
kijelzőről nincs infó
Nekem ezekből a Lenovo.
Később még szétnézek, ezekbe még nem ugranék bele... -
válasz
kov.robert #178554 üzenetére
Hát, ha bevizsgálás után úgy látják, hogy ez nem user hiba miatt történt akkor igen.
-
kov.robert
csendes újonc
Kicsivel többért találtam még egy HP Pavilion x360-at. HP Pavilion x360 14-ek0001nh 7E0X5EA Notebook Árak - HP Pavilion x360 14-ek0001nh 7E0X5EA Laptop Akció
-
válasz
kov.robert #178551 üzenetére
Szia.
A Flex notival óvatosan. Sok a zsanér töréses. az a része a leggyengébb láncszem. -
kov.robert
csendes újonc
válasz
cs.zs. #178548 üzenetére
Gyakorlatilag kétféle jöhet szóba 300eFt körül.
Az egyik egy Lenovo Ideapad Flex 5 többféle paraméterrel Lenovo IdeaPad Flex 5 82XX005MHV Notebook Árak - Lenovo IdeaPad Flex 5 82XX005MHV Laptop Akció (arukereso.hu)
a másik egy Asus Vivobook Flip 14 ASUS VivoBook Flip 14 TP470EA-EC462W Notebook Árak - ASUS VivoBook Flip 14 TP470EA-EC462W Laptop Akció (arukereso.hu)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OTP Bank topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- További aktív témák...
- Új Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 2024 - SpaceBlack (3év garancia)
- Macbook Air M2 15,3 512GB SSD Ezüst
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest