-
LOGOUT
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lpfan
csendes tag
Sziasztok!
Holnap rendelnék laptopot, eddig azt hittem, hogymegvan a [tökéletes kiszemelt] . Azonban 1-2 helyen olvastam, hogy nem 1-2 folyamatot lasabban végez az elvárható szintnél. Pedig igazán kecsegtető a fém váz meg 3 év garancia. Egyetemre fogok járni, úgyh minden hétvégén ingázok majd vele haza, ezért jó lenne egy strapabíró noti, ez pedig annak tűnik. Alap dolgokra lenne használva (net filmnézés office) és egy kis játék, de inkább 2-3 éves játékok, nem a legújabb gépzabálók. Maásik 2 alternatíva jelenleg ezek: [Win 7 miatt előnyös, bár az nem feltétel] vagy [ez]
Szerintetek melyik lenne nekem ideális? Jelenleg 160k-m van. November környékén pedig tervezek majd 1 SSd vásárlást, de előbb arra nem lesz keret.
Előre is köszi, és bocs hogy kicsit hosszú és néhol talán hülyeségeket is írtam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- One mobilszolgáltatások
- Windows 10
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- És milyen illatú legyen a készülék?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN Macbook Air 15 M3 8/256 Ezüst 100% akkumulátor
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/512 SSD/13,5"/FHD+/400nit/onsite garanca
- Szuper áron dobozos Asus Vivobook Pro 16 /i7-12650H/16 GB/512SSD/RTX 3050TI 4GB/Gari/
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest