- bacsis: S939-es 3Dmark verseny!!!!!! és Fanklubb! Gyere és csatlakozz
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Graphics: Nothing Phone (3a) Pro - Valóban profi? - bemutató és kisteszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamboo529
senior tag
Érteni értek mindent. Tisztában voltam vele, hogy véges minden NAS kapacitása is. Kaptam már közben egy kedvesebb egyéntől választ, miszerint a Synology 212 is korlátozva van 30 torrent futtatására.
Én azért mertem megkérdezni, hogy pontosan kinek, mennyit, és milyen sebesség mellett tudott kiszolgálni, hogy hátha az én igényeimet is kielégíti.
Már bánom, hogy kérdezni mertem a fórumon, ha csak ilyen válaszokat kapok, mint a tiéd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobilinternet
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hegesztés topic
- Autós topik
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Interactive Brokers társalgó
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest