Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen NAS-t vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-17 09:07:26

LOGOUT.hu

Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#32905) MaCS_70 válasza biga (#32898) üzenetére


MaCS_70
félisten

Ez egy mérlegelési kérdés. Mennyire érzékeny az az adat, mennyi az avulási ideje, milyen biztonsági megoldások érhetőek el.

Nálam is vannak olyan nagyon lassan avuló és nagyon kényes adatok, amelyket nem teszek fel a felhőbe, de temérdek bizalmas anygot tartok egy megbízható szolgáltatónál.

Ezt a "más gépe" érvelést pedig somem értettem. Miért lenne más gépe törvényszerűen megbízhatatlanadd, mint a sajátom? De facto én is végzek felhőszolgáltatást a családi hálózaton, és ha belegebedek sem tudom, hogy ki mit tárol nálam. Zero-knowldge.

Van egy ügyfelem, a világvállalatok között is felső kategóriás. Brutális IT infrastruktúrával és tudással. Mégis felhőben tartják az adataikat, mivel a nem hülye informatikusaik azt sakkozták ki, hogy az adott szolgáltató nagyobb adat- és titokbiztonságot tud nyújtani, amint amit ők milliárdos befektetéssel, képzéssel évek alatt össze tudnának hozni.

MaCS

Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen NAS-t vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.