- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- Pajac: Gigászkalmár
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
válasz
KaiotEch #15334 üzenetére
Én is számolgattam mostanában ugyan ezt. Azt még hozzátenném, hogy ezek a panel, vagy pico tápok annyira noname jellegűek nekem (legalábbis amiket eddig, a vállalható ársáv körül találtam), hogy simán venném inkább a lapból a DC-s verziót. Plusz ram, plusz kocakatáp, és nincs az a ház ami kicsi is, bele is fér ami kell és legalább fele annyira jól néz ki, mint egy Syno 215j. Oké, erősebb lenne sokkal, jó móka lenne összerakni, meg bővíthető, de amire nekem kelleni fog arra meg a Syno is elég lesz. Ott meg a szoftver kulcsra kész, stb. Szóval hosszú agonizálás után eldöntöttem, hogy az első NAS-om egy Syno 215j lesz. Asszony is jobban megtűrné a fehér szekrényen, mint egy olcsó fekete Zyxel-t
Mondjuk most néztem, a PCX-en az Asrock Q1900DC most 32,5K helyett csak 28,5K... Rezeg a léc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Synology NAS
- Last Epoch
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7400 i7 8665U, 16GB RAM, SSD, jó akku, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Eladó szinte új Amazon Echo Buds 2 aktív zajszűrős TWS
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI RTX 5080 16GB GDDR7 VENTUS 3X OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest