Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reinu
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy új monitort, mert a jelenlegi 21"-os Benq 5 év után bekapcsoláskor néha részlegesen elveszti a háttérvilágítást.
Leginkább játékra filmezésre és böngészésre használom, de arra nagyon sokat.
Spec.:
-Gigabyte 4gb gddr5 rx460 wf2oc
-intel core i3 6100
Keret: 100.000 FtSzeretném, ha minél nagyobb lenne a monitor mérete, mert TV helyett is ezen szoktam filmezni, de tudom, hogy a spec nem enged meg egy 144hz 4k megjelenítést a játékokhoz. A mostani monitoromhoz képest (BenQ GL2250 16:9 LED Monitor 21,5" FullHD TN Panel) szinte bármi előrelépés lesz
Ezt néztem ki:
LG 29UM68-P 21:9 AMD FreeSync IPS LED
Vélemény, ötlet vagy javaslat lenne a választással kapcsolatban? -
Reinu
tag
válasz giornalista #77922 üzenetére
Őszintén szólva kicsit húzós már az ára a 34"-nek, 100 ezer a felső határ. Félek attól is, hogy akkora méretnél már elmosódottak lennének a pixelek. Meg kellene nézni egymás mellett kiállítva őket, hogy megéri-e a majdnem másfélszeres árat az az élmény
-
Reinu
tag
válasz seven7 #77934 üzenetére
Egyelőre csak a 29"-est tudtam megnézni kikapcsolt állapotban és csak az UM58-as verziót, de már csak a kijelző mérete alapján is biztos, hogy nem a 29"-est fogom megvenni. Egyszerűen túl elnyújtott, lapos a monitor, ha maradok a wqhd-nál, akkor tuti, hogy a 34"-est veszem. Majd írok milyen.
[ Szerkesztve ]
-
Reinu
tag
Sziasztok!
Hugomnak lenne szüksége monitorra home officehoz, de én már évek óta nem kerestem a témában. Laptophoz lenne csatlakoztatva, minimum 24" méret, ennyi az egyetlen feltétel. Tudnátok javasolni valamit? Én elsőre úgy gondolom nem érdemes újonnan venni, mire vadásszak a használt piacon és mire figyeljek?
Köszönöm előre!
-
Reinu
tag
válasz d@minator #125099 üzenetére
Én meg is rendeltem az AOC cu34g2x-et, de nem sokkal utána összefutottam egy ilyen akcióval:
Szinte teljesen megegyeznek a specifikációk, olvasgattam és elméletileg ugyanaz a panel van mindkét monitorban.
Ha az EU-s árát nézzük akkor kb 40%al olcsóbb a Xiaomi, persze akkor a garancia stb kérdés elég macerás. De még magyar viszonteladóknál is kb 25%-al, 50.000 Ft-al olcsóbban meg lehet rendelni.
Van valami nyomós minőségi oka ennek, vagy csak branding?
Az USB hub hiánya lehet megér 50.000 FT-ot, a jelenlegi monitoromon sincs[ Szerkesztve ]
-
Reinu
tag
Acer shopon van black Friday-el akciósan az alábbi, bár ez IPS.
Esetleg Xiaomi curved 34" VA. Ennek tesztek alapján kicsit rosszabb a válaszideje, ha eSport játékokkal játszol akkor lehet nem neked való.
Én nem rég vettem AOC CU34G2X/bk-t kis akcióval 190ért, drágább valamivel a fentieknél, de meg vagyok vele elégedve. Ilyen kategóriában VA panelnél lesz valamennyi fekete elmosódás, amit tesztelés közben lehet látni is, de mindennapi használatnál, játék közben szerintem nem lehet észrevenni. A kontraszt és a szebb feketék miatt VA-t szerettem volna inkább, mert a régi IPS monitoromnál mozizás közben például zavartak a gyenge feketék. A betekintési szög viszont teljesen mindegy, mert szembe ülök vele az asztalnál, nem nézem az ágyból vagy ilyesmi és a hajlítás miatt a monitor széleinél sem probléma.
-
Reinu
tag
válasz Luck Dragon #125702 üzenetére
Családban keresünk hasonló paraméterekkel monitort. Az ASUS VA24EHE csak a DVI miatt volt ajánlva az ASUS VZ24EHE helyett, vagy van egyéb érv is? Nem értem, hogy átlagban miért drágább 10k-val a VA, pedig jobb válaszideje van a VZ-nek, plusz USB és jack csatlakozók, ráadásul pofásabb. Csak DVI nincs benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest