Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shokkolo
addikt
Üdv urak,
egy kis segítségre lenne szükségem monitorvásárlás előtt.
Mit tudnátok ajénlani 40 plafon 50e kategóriában (akár használtan is)?Az elvárások: 24" és FHD... bár gondolom ez már-már alap
Amire használnám:
Film, játék, illetve munka (de nem grafikai, sokkal inkább "a mérete" kell csak, hogy sok infó elférjen 1 képernyőn).Előre is köszönöm
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
Urak tudnátok nekem egy kicsit segíteni?
Monitorvásárlás előtt állok, amit szeretnék:
- 24"
- IPS panel
- FHD (bár itt gondolom már alap)Amit nézegettem (az itt pár oldalnyit visszaolvasgatás után), az a Dell P2414H.
Esetleg van hasonló tudással picit "olcsóbb", de szintén ajánlott monitor?
(ragaszkodnék a 24"-hoz...)Amire használva lenne:
- némi játék
- egy kis filmezés
- munka (nem grafikus, inkább a mérete lenne a lényeges)Ami miatt érdekelne egy kicsit "olcsóbb" variáció az az, hogy a keret relatíve szűkös, 45-öt szerettem volna rászánni, és a Dell az ~33% plusz lenne.
Előre is köszi
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
Mert mi az ami "tényleges 24" és még relatíve megfizethető is?
Ha van tényleg "jó" megpróbálom kitolni a keretet, ezért is érdeklődök.A munkám miatt nem árt ha relatíve sok infó elfér 1 képernyőn, de nem mikro méretben, ezért is tartanék ki a 24" mellett. Azt olvastam, hogy a 27 már túl nagy az FHD hoz.
-
Shokkolo
addikt
értem, és köszönöm, ezt a 4et megnézem akko9r és meglátjuk mennyire tudom kitolni a költségkeretet.
Arról van esetleg tapasztalat, hogy a 16:10 mennyivel "roszabb" játékra mint a 16:9 ?
-
Shokkolo
addikt
Röviden össze tudja valaki foglalni, hogy egy minitor esetében mit is jelent a PWM?
Illetve a Dell UltraSharp U2412M olyan-e? És ez nekem jó vagy rosz?"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
@Isual:
Köszönöm a segítséged,, ma végre megjött az U2412M
PWM -es ugyan, de máris imádom..."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
Urak, azt tudja valaki, hogy a 2412M pwmes-e ?!
-
Shokkolo
addikt
válasz icecave #52449 üzenetére
a "régebbiek" sem mentesek.
Igazából a kérdésem kiváncsiság volt.
Van egy ilyenem, de random hibákat generál, tegnap hívtam a Dell -t miatta.Épp hogy belefértem még garba, és elvileg cserélik.
Úgy rémlett mintha lenne belőle mentes is... erre vártam volna a megerősítést (elég sz@rul krédeztem igaz).
De így legalább van remény.a megállapításra még mindig a telefon kamerája a legjobb?
-
Shokkolo
addikt
válasz BigBlackDog #52452 üzenetére
Köszönöm,
azt hiszem mázlista vagyok.tegnap jelentettem a garos problémámat, ma meg is jött a cseredarab. 24 óra azt hiszem korrekt.
és nem csíkos kamerá, ergó akkor nem pwm -es?!
az előző az volt, jól jártam azt hiszem"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27GR95QE-B OLED Kijelző Törött.!! Monitor eladó
- LG 27MR400 Monitor
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
- Fujitsu Siemens olcsó és jó kis monitor beépített hangszóróval
- ASUS ROG Strix XG248Q 24", 240Hz, 1ms, G-SYNC, FreeSync, Asus Aura Sync.
- LED monitor Dahua LM22-B200S VA, 21,45" Full HD
- AOC Q34E2A Ultrawide Monitor! 34"/IPS/2560x1080/75hz/Freesync-G-sync/
- LG UltraFine 27UP85NP-W 4k monitor! 27"/3840x2160/IPS/Freesync-G-sync/HDR400/Type-C/Machez is
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest