- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
petata
őstag
-
szacsee
nagyúr
válasz
lipido #27636 üzenetére
Kérdezz rá, hogy milyen állapotban van.
Prad tesztet találtam róla, nem rossz monitor 2 év outlet gar van rá. Vuszont PWM-es a fényerő szabályozás, de nem zavaró a tesztelők szerint.Nyugdíjas: IPS glow mennyire zavaró szim közben zárt autónál (oldalt ajtókeret fekete A oszlop, B oszlop stb) hasonló szögben a 2312HM-nél? 9:20-tól nézeget a játékban.
Sötétben játszom általában és nem tudom mi zavarna jobban, a glow, vagy a TN betekintési szöge...Satyricon: Vékony keret át&@szás egy az egyben, 1:10-nél láthatod a valóságot kb.
Többit a guruk megmondják, Te gondolom a káva miatt kérdezted. -
szabog4
aktív tag
válasz
lipido #18213 üzenetére
Hello!
Ha van is hiba amit kétlek, akkor is majd csak idővel fogom észrevenni.
Egyenlőre az előző talán 16-17" 1000éves monitorhoz képest egy tökély.
Tetszik a mérete, tetszik a kinézete, tetszik a full HD képminőség és ami a leges legfontosabb tökéletesen elférek a 'képszerkesztő' programokkal.
A karc nem szembetűnő meg nem is vészes, a monitor méreténél fogva elenyésző az a kis karc.Még egyszer köszönöm a segítséget.
-
h.adam.92
őstag
válasz
lipido #18198 üzenetére
27coll-nál a TN panel már nem nyerő, főleg úgy, hogy TV-zni akarsz rajta.
akkor miért kell ennyire a tuner, ha beltérid van ?
ennyi pénzért, szerintem dell u2412m-t fogják ajánlani a többiek, akik mellesleg fényévekkel jobban vágják a témát, mint énszerk.:mellesleg ugyan ebben a cipőben jártam a monitor vásárlásom elején, mint te ugyan ezek voltak az igényeim, de aztán meg lettem szakértve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- LG UltraGear 45GR95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0,03ms / G-SYNC / FreeSync! BeszámítOK
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS60F-B IPS Monitor! 1920 x 1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged