- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztivo
Topikgazda
válasz
Mans20 #128559 üzenetére
Hasonlót tapasztaltam Dell-el, ezek szerint nem vagyok egyedül. Túl agresszív a matt bevonat és megterhelő nézni. Másra nem tudtam tippelni, mert kékfény szűrővel sem lett sokkal jobb
Nem a magas Hz miatt van, mert azóta 165Hz-en vagyok, a Dell pedig 144 volt, ez attól független, hidd el.Sajnálom egyébként, mert pont javasoltam én is, de nem mondhatom minden Dell-re azt, hogy ne vedd, mert fájni fog a szemed tőle. Én azóta szándékosan olyan monitort kerestem, amin kevésbé agresszív a bevonat, ezt egy Gigabyte G24F személyében meg is találtam.
-
válasz
Mans20 #128559 üzenetére
Szia. Nem biztos , hogy Hz hibája , lehet maga a panel vagy annak megvilágítása az okozója .
OSD belül milyen profillal használod ? Esetleg próbáld meg warm-al. Kicsit melegebb színekre fog átállni , de egy próbát megér szerintem . Ha van Comfort View akkor azt aktiváld a warm helyet .Mushu
Rád emlékszemdiegho
Szia! Opel megy még?
Igazából TN-ről mindegy mire váltasz , csak jobb lehet .
Nos , ha megmondod mekkora összeget szánsz rá, mekkora átlóban gondolkodsz és milyen VGA-t hajtasz , akkor ajánlok pár IPS-t es pár VA panelos monitort , majd egy üzletbe besétálsz , pl Oázis .
Majd ki tudod próbálni vagy nézni őket .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- Eladó vált!!
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- SAMSUNG (LH98QMTBPGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest