Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
poirot
őstag
válasz
SaGa59 #121767 üzenetére
Az itt kialakult párbeszéddel kapcsolatban nekem is van egy kérdésem.
Van egy 2 GB-os ATI Radeon R7 250-es VGA kártyám, ami 2560 x 1600 maximális felbontást tud és 75 Hz-et. Vásárolnom kell a közeljövőben egy monitort, ami felbontásilag ebbe belefér, ez a 2K, ha jól tudom. Viszont gondolva a jövőre, ha már nem lesznek ilyen horror árak a VGA kártyák frontján, akkor vennék egy új VGA kártyát, ami több Hz-et tud, mint a jelenlegi. A kérdésem az, hogy a jelenlegi monitorok mennyire tudnak "együtt dolgozni" az én régi VGA kártyámmal ? Teljesen mindegy, hogy milyen magas HZ-s monitort választok, vagy itt is vannak korlátok ??
Köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó GARANCIÁLIS Samsung Odyssey G40B 240 HZ ( LS27BG400EUXEN )
- SAMSUNG (LS34C650TAUXEN) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- GIGABYTE AORUS FI32Q X 2560x1440p 270Hz IPS monitor RENGETEG GARIVAL eladó remek áron
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- LG 34GS95QE-B 3440x1440p 240Hz OLED monitor eladó
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest